بلغورجو، یک نوع غله رژیمی است که سلطان غلات شناخته میشود زیرا خواص بسیار زیادی دارد و مصرف آن برای سلامتی بسیار مفید است. بلغورجو با جو پوست کنده و جو دوسر کاملاً متفاوت است.
خواص
جو یک منبع غنی از مواد مغذی و فیبر و پروتئین، بهخصوص برای کودکان و ورزشکاران است. کسانیکه تمایل به لاغری دارند، میتوانند بلغور جو را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. بلغور جو، استقامت بدن و انرژی لازم بدن در طول روز را تأمین میکند. بلغور جو دوسر، از پرک جو، و یا جو نیمکوب به دست میآید. این بلغور، کلسترول پایینی دارد و برای افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است. این ماده برای وعده صبحانه بسیار مفید و مؤثر است. این ماده، سرشار از مواد مغذی همچون پتاسیم، کلسیم، نیاسین و فولیک اسید است.
از بلغور جو در تهیه انواع سالاد، خورش، انواع دلمه، آش و سوپ استفاده میشود. در وعده صبحانه، میتوان از جو همراه با میوههای خشک، کمی شکر و دارچین مصرف کرد.
تفاوت بلغور جو سبوس جو
بلغور جو از دانههای جو دویر تهیه میشود. بلغور کالری بالایی دارد و میزان کمی فیبر را در خود جای داده است. اما سبوس جو، فیبر زیادی دارد، این فیبر سرشار از مادهای به نام بتاگلوکان است که مهمترین ماده موجود در جو است.
ارزش غذایی
در صد گرم از بلغورجو، 345 کالری انرژی، 74.52 گرم کربوهیدرات، 10.5 گرم پروتئین، 1.6 گرم چربی، 12.11 گرم آب، 10.1 گرم فیبر، 0.8 گرم قند وجود دارد و کلسترول موجود در این ماده برابر با 0.0 است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.