جو پوست کنده، بعد از اینکه از پوسته بیرونی آن خارج شد، قابل مصرف است و اینگونه جو، با نام جو پوست کنده شناخته میشود. این غله سرشار از فیبر و مواد مغذی است.
جو سفید یا جو مرواریدی که پوست و سبوس آن گرفته شده
منع مصرف
این نوع از جو به دلیل داشتن گلوتن، برای افراد مبتلا به سلیاک که در هضم غذا دچار مشکل هستند، منع مصرف دارد.
نحوه جدا کردن پوست جو
جو طی مراحل پاکسازی، در زمان مشخصی سبوس آن گرفته میشود. در قسمت جلوی دستگاه، یک مخزن ذخیره وجود دارد که جو بعد از کنده شدن پوست، به داخل دستگاه هدایت میشود. درون مخزن دستگاه یک سیستم آهنربایی وجود دارد که مانع ورود اجسام خارجی از جمله خرده سنگ و براده آهن به داخل مخزن میشود. بعد از هدایت جو به درون مخزن، عملیات پاکسازی و کندن پوست شروع میشود. بعد از جدا شدن پوست جو، فیبر آن به نصف کاهش پیدا میکند.
خواص
سلامت دستگاه گوارش و روده
جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
جلوگیری از پوکی استخوان
محافظت از سیستم ایمنی بدن
کمک به سلامت و کلاژن سازی پوست
کنترل فشار خون
کنترل دیابت
پیشگیری از بیماریهای قلبی و انواع سرطان
جلوگیری از افزایش کلسترول خون و ضخیم شدن شریانها
جلوگیری از تنگی نفس و آسم
ارزش غذایی جو
یک پیمانه جو، معادل 326 کالری انرژی، 5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، 68 گرم کربوهیدرات، 16 گرم فیبر غذایی، و فاقد کلسترول است.
مواد معدنی موجود در جو
یک پیمانه از جو میزان 3% کلسیم، 18% آهن، 40% تیامین، 15% ریبوفلاوین، 21% نیاسین، 15% ویتامین B6، 5% فولات، 30% منیزیم، 25% فسفر، 12% پتاسیم، 17% روی، 23% مس، 50% از سلینیوم روزانه را تأمین میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.