در آذر شهر، سالانه چند صد هزار تن لپه تولید میشود. بنا به همین دلیل این شهرستان بزرگترین مرکز تولید لپه به شمار میرود. همچنین حبوبات دیگری نیز در این شهرستان تولید میشود و محصولات درجه یک را به بازار عرضه میکند.
در شهرستان آذرشهر، کارخانههای تولید حبوبات بسیاری هستند که به روشهای صنعتی و سنتی به تولید حبوبات میپردازند و کارشناسان کاربلد و متخصص در این حوزه فعالیت میکنند.
شناخت لپه
شاید برایتان جالب باشد که بدانید لپه از نوعی نخود تهیه میشود. البته این نخود همان نخودی که شما دیدهاید نیست و تفاوتهایی دارد! نخود مدلها و اندازههای متفاوتی دارد. برای مثال نخودی که همه ما دیدهایم و در همه خانهها وجود دارد، نخود با کیفیت و دانه درشت و سفید رنگ میباشد. اما نوعی دیگر از نخود وجود دارد که دانه های ریزی دارد و رنگ آنها تیرهتر میباشد. از این نخودها برای تهیه لپه استفاده میشود. علت استفاده از این نخودها همین تیره و کوچک بودن آنهاست، چرا که در بازار هیچ مصرفی ندارند.
مراحل تهیه لپه
برای تولید لپه، ابتدا نخودها باید خیس شوند، بعد با دستگاه لپه کوبی شکسته میشوند، به این ترتیب که نخودها به تو نیم تقسیم میشوند.
حال باید پوست لپهها از آنها جدا شود ، بنابر این ضربههایی به آنها وارد میکنند و لپهها را از داخل پوست خارج میکنند.
در آخرین مرحله، نخودها در دمای مشخص خشک میشوند. در این مرحله نخود به لپه تبدیل میشود. لازم به ذکر است که مراحل پوست کنی و خشک کردن لپهها توسط دستگاههای مخصوص انجام میشود. خشک کردن لپهها با نور آفتاب نیازمند زمان و فضای بیشتری است که این کار اصلا از لحاظ زمانی به صرفه نیست.
شرکت مرجانه محصولات را به صورت خام وارد کارخانه می کند. در ابتدا مسئول فنی شرکت محصول را بررسی می کند، سپس وارد مرحله پاکسازی و خشک کردن میشود. حال محصول را به سازمان انرژی اتمی میفرستند که اجناس پرتودهی شوند، در نهایت محصول به کارخانه برگردانده شده و بسته بندی میشود و به فروش می رسند.
مشخصات
توضیحات تکمیلی
وزن
5100 کیلوگرم
وزن
5 کیلوگرم
تراریخته
نمیباشد
نوع بسته بندی
مشمع پلاستیکی
دیدگاه ها و پرسش ها
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “لپه آذرشهر 5 کیلوگرمی مرجانه” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.