شور غوره در فصل بهار و اوایل تابستان، رونق بسیاری دارد. در فصل بهار و تابستان این محصول را برای فصول سرد سال جمعآوری میکنند. شورغوره برای طعم دادن به بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. بهترین انگور برای تهیه این شور، انگور عسگری است.
خواص غوره
غوره که همان میوه کال و نارس انگور است، طعمترشی دارد و سبز رنگ است. این ماده سرشار از اسیدهای آلی از جمله اسیدوینیک، اسیدمالیک، اسیدفرمالیک، اسیدسوکسینیک و اسید گلوکولیک وجود دارد. غوره قند بسیار پایینی دارد.
غوره و آبغوره خواص بسیار زیادی در حفظ سلامتی دارند:
اجزای مختلف درخت مو، از برگ آن گرفته تا گل و میوههای آن مصارف خوراکی زیادی دارند. در طب سنتی غوره از جایگاهی ویژهای برخوردار است. غوره به صورت خام، پخته و ترشی یا شورمورد استفاده قرار میگیرد.
– تسکین التهاب و خارش بدن: استفاده از غوره خشک و پماد آن روی محل ملتهب، خارش و حساسیت آن را کاهش میدهد.
– پودر غوره در فصل تابستان از تعریقبیش از حد بدن جلوگیری میکند.
–تقویتسیستم گوارش، غوره برای دفع صفرا و هضم بهتر غذا مؤثر است. این ماده به پاک سازی کبد چرب کمک میکند.
– اشتهاآور: مصرف غوره و آبغوره، درست مانند قرصهای اشتهاآور عمل میکنند. اگر کودک شما کم اشتها است، کمی غوره یا آبغوره به او بدهید. علاوه برآن میتوانید از آن به عنوان طعم دهنده به انواع سالاد استفاده کنید.
توجه داشته باشد که در مصرف غورهتعادل را رعایت کنید، زیرا زیادهروی در مصرف آن ممکن است باعث سردی بدن و دلپیچه و دلدرد شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.