ترشیفلفل سبز یکی از ترشیهای پرطرفدار است که در دونوع تند و شیرین موجود است. تندی و شیرینیترشیفلفل، بستگی به این که در کدام منطقه کشت شده باشد دارد. در مناطق اسیایی، اکثراً فلفلهاتند و کوچک هستند. اما در کشورهای اروپاییفلفل اندازه بزرگ تر و تندی کم تری دارند.
انواع فلفل
فلفل تنوع بسیار زیادی دارد. این ماده بیش از 50 گونه در سراسر دنیا دارد.
فلفل سیاه: فلفل سیاه یکی از ادویههای خوش عطر است که خواص درمانی بالایی دارد.فلفل سیاه، حاوی مواد مغذی بی شماری از جمله منگنز، پتاسیم، آهن و فیبر و ویتامین هایی از جمله ویتامینC و k دارد. هم چنین فلفل سیاه خاصیت ضد التهابی دارد و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
فلفل سبز: فلفل سبز یکی از پرمصرف ترین انواع فلفل است که سرشار از آنتیاکسیدان است. فلفل سبز برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت بدن مفید است. این فلفل حاوی میزان زیادی ویتامینA و C است که برای تقویت مفاصل و استخوان ها، جوان سازی پوست و افزایش کلاژن سازی مفید و موثر است. فلفل سبز به پاک سازی ریه، تقویت سیستم ایمنی، افزایش اشتها و کاهش استرس کمک میکند.
فلفل قرمز: فلفل قرمز سرشار از ویتامین و مواد مغذی است که دارای آنتی اکسیدان های قوی است. فلفل قرمز حاوی میزان زیادی ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی مفید است. علاوهبر آن ویتامین B موجود در فلفل قرمزافزایش انرژی است.
فلفل دلمهای: فلفل دلمهای که در سه رنگ سبز، قرمز و زرد وجود دارد، خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهایA و C است که به ترمیم و تقویت بافتهای مفاصل، استخوان ها، جلوگیری از عملکرد رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.