لوبیا پلو با گوشت ، یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است. این غذا از ترکیب لوبیا سبز، گوشت و برنج تهیه میشود. لوبیاپلو اگر به خوبی پخته شود، طرفداران بسیاری دارد. مایه لوبیاپلو با گوشت هانی، طعم خانگی و بسیار خوبی دارد و در بسیاری از سفرههای ایرانی محبوبیت دارد.
محتویات
لوبیاپلو، یک غذای ایرانی است که با برنج، لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده یا گوشت قرمه شده درست میشود. گوجه فرنگی و ادویهجات به این غذا طعم و بو میدهند.
ارزش غذایی و خواص
لوبیا سبز موجود در لوبیا پلو، ماده ای بسیار پرخاصیت است. در ادامه به خواص مواد موجود در این غذای ایرانی خوشمزه میپردازیم:
لوبیا سبز، گیاهی بسیار کم کالری اما بسیار پرخاصیت و مقوی است. لوبیا سبز به جذب بهتر آهن کمک میکند و در کنار گوشت ترکیبی بسیار پرخاصیت و سودمند است. لوبیا سبز برای جلوگیری از بیماری های قلبی بسیار مفید است. لوبیا سبز حاوی میزان زیادی کربوهیدرات، پروتئین، قند، فیبر، ویتامینA، گروه ویتامین B، ویتامین C، K، و مواد معدنی هم چون پتاسیم، فسفر، سدیم، منیزیم، کلسیم، روی و آهن است. هم چنین این ماده سرشار از اسید چرب امگا3 است. ویتامین A موجود در لوبیاسبز، برای کنترل شبکوری و بهبود بینایی مفید است. به طور کلی لوبیا سبز برای مشکلات بینایی بسیار مفید است.
فیبر زیاد موجود در لوبیا سبز، به بهبود عملکرد گوارشی و هضم غذا، و هم چنین کنترل دیابت کمک میکند. ویتامین B موجود در لوبیا سبز، بهویژه فولات موجود در آن به کنترل استرس و پیشگیری از افسردگی کمک میکند.
گوشت موجود در لوبیا پلو نیز سرشار از چربی و پروتئین است. حاوی ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامین B، آهن، اسیدهای چرب، زینک و سلینیوم است. گوشت قرمز، عملکرد رادیکالهای آزاد در خون را غیر فعال میکند و در نیجه جلوی بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی را میگیرد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.