لوبیا پلو یکی از غذاهای ایرانی است که همه ردههای سنی آن را دوست دارند. مایه لوبیا پلو هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه میشود. کسانی که ممنوعیت مصرف گوشت دارند هم میتوانند از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرند. کنسرو مایه لوبیاپلو هانی، برای پخت یک لوبیا پلو سریع و خوشمزه استفاده میشود.
خواص لوبیا پلو
لوبیا پلو، به دلیل داشتن گوشت، لوبیاو برنج، غذای بسیار سالم و انرژی بخشی است. این غذا پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین میکند. همچنین لوبیا موجود در آن برای سلامت دستگاه گوارشی بدن مفید است.
لوبیا سبز
لوبیا سبز، یکی از سبزیجاتی است که در تمامی فروشگاهها به راحتی در دسترس است. این سبزی، سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی هم چون کلسیم، آهن و آنتیاکسیدان است. لوبیا سبز سرشار از اسید چرب سالم امگا3 است. لوبیا سبز به دلیل داشتن دو آنتیاکسیدان کاروتینوئید و فلاونوئید خواص ضدالتهابی دارد. لوبیا سبز دارای ویتامین K است. ویتامین K به استحکام استخوانها و تقویت مفاصل کمک میکند. هم چنین این ویتامین برای جلوگیری از غلظت خون و انسداد عروق مفید است. لوبیا سبز سرشار از ویتامین C است. ویتامین C برای از بین بردن رادیکال های آزاد مفید است و به سلامت قلب کمک میکند.
گوشت
گوشت سرشار از پروتئین است که به تأمین انرژی بدن کمک میکند. گوشت به دلیل داشتن پروتئین برای رشد کودکان بسیار مفید است. آهن موجود در گوشت، به درمان کمخونی کمک میکند. آهن سرعت انتقال اکسیژن را در خون تسریع میبخشد. هم چنین گوشت با تأمین آهن خون، از خستگی و بی حوصلگی جلوگیری میکند. گوشت قرمز سرشار از گروه ویتامین B است. گوشت به دلیل داشتن نیاسین از بیماریهای خطرناک سرطان پیشگیری میکند.
کسانی که کلسترول بالا و نقرس دارند بهتر است در مصرف گوشت تعادل را رعایت کنند و از مصرف بیش از حد این ماده بپرهیزند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.