به جرئت میتوان گفت که بعد از گندم پر مصرفترین مادهی غذای ایرانیان برنج میباشد. از این رو تهیهی برنج با کیفیت و خوشعطر و طعم از مشکلاتی است که هر فرد با آن روبرو میشود.
برنجهای موجود در بازار انواع گوناگونی دارد که شامل برنجهای هندی، پاکستانی و … میباشد. در این میان برنجی که از کیفیت و عطر و طعم و خواص بیشتری برخوردار است، برنجهای ایرانی بوده که یک نمونه از آنها برنج طارم هاشمی است که جزء چند برنج رتبه اول در ایران شناخته شده و طرفداران بسیاری نیز دارد.
در ادامه میخواهیم نکاتی در مورد نوع پخت و ویژگیهای این برنج ایرانی پر طرفدار برای شما بیان کنیم تا در هنگام خرید برنج از برنج طارم هاشمی غافل نشوید.
نکاتی برای خرید برنج طارم هاشمی
برنج طارم هاشمی در اصل برنجی مازندرانی بوده که در اکثر شالیزارهای آن کشت میشود.
دلیل نام گذاری این برنج بدین خاطر است که کشاورزان با میکس کردن برنج طارم و برنج هاشمی هنگامی که قصد بذر پاشی دارند و یا ترکیب آنها بعد از برداشت، این برنج را در بازار عرضه میکنند و به نوعی میتوان گفت که برنج طارم هاشمی برنجی مجزا نبوده و از ترکیب دو نوع برنج طارم و هاشمی بدست میآید. برنج طارم هاشمی یکی از معدود برنجهایی است به خاطر مرغوبیت بالا به سرعت توانست جای خود را در میان سفرههای مردم باز کند و به رقابت با دیگر برندها بپردازد.
اگر قصد خرید برنج طارم هاشمی به صورت عمده را دارید باید گفت که بهترین زمان خرید آن، نیمهی دوم شهریورماه میباشد. چرا که در این زمان محصول فراوان بوده و به همین خاطر قیمت آن مناسب میباشد.
برنج طارم هاشمی ویژگیهای مختص به خود را دارد که آن را نسبت به دیگر برنجها مطرح کرده است:
برنج طارم هاشمی قدبلندی دارد که طول آن به ۱۱.۳ میلیمتر در حالت پخته میرسد.
عطر برنج طارم هاشمی به حدی است که هنگام پخت سراسر خانه با عطر آن پر میشود.
برنج هاشمی دارای پروتئین بوده و فاقد کلسترول میباشد. این برنج برای سلامت پوست، مو، ماهیچهها و قلب مفید بوده و دارای سدیم بسیار کمی است که برای افرادی که فشارخون دارند بسیار توصیه میشود.
برنج طارم هاشمی بدین خاطر که دانههای بلند و نازکی دارد، حشرهی ساقه خوار در آن نمیتواند لانه گزینه کند و بنابراین در طول کشت کشاورزان سم کمتری برای آن استفاده میکنند و به همین خاطر برنج سالمتری به دست مصرفکننده میرسد.
از دیگر ویزگیهای این محصول به لحاظ گیاه شناسی میتوان به ریشک داشتن آن اشاره کرد که بدین منظور این برنج در مواجه با تنشهای کم آبی از خود مقاومت بیشتری نشان میدهد.
نکاتی برای پخت برنج طارم هاشمی
برای پخت برنج ابتدا میبایست چندین بار برنج را شسته تا آب آن شفاف شود.
بهتر است برنج را حدود 3 ساعت با آب ولرم و نمک خیس کنید تا کیفیت بهتری در هنگام پخت داشتهباشد.
اگر تمایل دارید که برنج شما قد بکشد بهتر است هنگامی که برنج آمادهی آبکشی شد به آن مقداری آب سرد اضافه کرد تا به آن شوک وارد شود.
از آن جا که دانههای برنج طارم هاشمی قد بلندی دارند، بهتر است ظرف بزرگی را انتخاب کنید تا فضای کافی و مناسبی برای قد کشیدن برنج وجود داشته باشد.
اگر میخواهید در هنگام پخت دانههای برنج به هم نچسبند کافیست تا مقداری روغن به آب برنج اضافه کنید.
خرید برنج طارم هاشمی
همانطور که در بالا نیز گفتیم برنج طارم هاشمی یکی از بهترین برنجهای ایرانی موجود در بازار بوده که حتما با خرید و تست آن، بار دیگر نیز این برنج را انتخاب مینمایید. از این رو اگر قصد خرید برنج طارم هاشمی به صورت یکجا را دارید همواره باید در نظر داشته باشید که چگونگی نگهداری از آنها اهمیت بسیاری دارد و بدین منظور شما میبایست مکانی تاریک و خشک را برای آن در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید که محیط گرم و مرطوب زمینهی رشد حشرات و آفات برنج را زیاد میکند و این حشرات میتوانند در مدت کوتاهی باعث نابودی برنج شما شوند.
نگهداری برنج در ظرف از روشهای خوب حفاظت از آن است و در صورتی که برنج را درون کیسه نگهداری میکنید بهتر است کیسهها از زمین فاصله داشته باشند تا اینگونه هوا به درون آنها جریان یابد.
برای سالم ماندن برنج میتوانید درون آن از سیر و نمک استفاده کرده و باید توجه داشت که هرگز از قرص برنج استفاده نکنید.
توجه داشته باشید که اگر برنج را در شرایطی مناسب نگهداری کنید، به طبع زمان بیشتری میتوانید از آن استفاده نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.