بلغورجو گونهای از این غله است که خرد شده ولی کاملاً به آردتبدیل نشده است. به جو نیم کوب شده،بلغور میگویند. از این ماده در تهیه آش و سوپ استفاده میشود.
فواید بلغور
بلغور، ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. بلغور کالری و چربی بسیار کمی دارد. فیبر و پروتئین این غله بسیار بالاست و برای انرژیبخشی بسیار مفید است. بلغور جایگزین مناسبی برای برنج است.
زیرا برخلاف برنج که نشاسته دارد، باعث افزایش قند خون نمیشود. از جمله خواص بلغور در ادامه میخوانیم:
کاهش وزن:بلغورچربی و کالری بسیار پایین و فیبر و پروتئین بالایی دارد. پس به کاهش وزن خیلی کمک میکند. هر 100 گرم از بلغور پخته شده 83 کالری انرژی دارد. بلغور جایگزین مناسبی به جای برنج است و هم چنین به دلیل دارا بودنپروتئین میتوانیم آن را به جای گوشت مورد استفاده قرار دهیم تا پروتئین مورد نیاز را تأمین کنیم. این ماده به ویژه برای کسانی که منع مصرف گوشت دارند مفید است. فیبر موجود در بلغور، باعث میشود که احساس سیر داشته باشید، بنابراین از اشتها کاذب و در نهایت چاقی جلوگیری میکند.
بهبود عملکرد سیستم گوارشی: فیبر موجود در بلغور، به جلوگیری از یبوست کمک میکند. فیبر موجود در این ماده، به سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک میکند.
مراقبت از جنین: بلغور سرشار از ویتامین B6 و B9 است. این ویتامینها به تنظیم سوختو ساز بدن کمک میکنند. هم چنین فولات موجود در بلغور برای سلامت نوزاد و جنین مفید است بنابراین بهتر است خانمهای باردار از بلغور در رژیم خود استفاده کنند تا زایمان راحتی داشته باشند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.