بلغورگندم که از گندم آسیاب و نیمکوب شده تهیه میشود، این مدل از گندم، ماندگاری بیشتری از گندم درسته و آرد گندم دارد. بلغورگندم بدون آنکه خراب شود، یا کپک بزند، مدتها ماندگاری دارد.
خواص
بلغور، عطری هم چون مغزهای آجیل دارد و ارزش غذایی بالایی دارد. به دلیل کالری بالا و چربی بسیار کم، برای مصرف روزانه توصیه میشود. بلغورپروتئینو فیبر بالایی دارد و به کنترل قند خون کمک میکند.
از خواصش به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
کمک به کاهش وزن: بلغور با دارا بودن فیبر و پروتئین زیاد و حجم کم چربی، به کاهش وزن کمک میکند. در هر 100 گرم از بلغورگندم، 83 کالری انرژی وجود دارد. اگر رژیم لاغری دارید، بهتر است گندم را جایگزین رژیمهای با میزان گوشت زیاد کنید. چون فیبر موجود درگندم به جلوگیری از یبوست و پاک سازی روده و درنتیجه کاهش وزن کمک میکند. فیبر موجود در گندم به سیری کامل و جلوگیری از اشتهای کاذب کمک میکند.
سلامت دستگاه گوارش: میزان فیبر نامحلول در گندم، به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند. این فیبر به دفع مواد زائد از طریق دستگاه گوارش کمک میکند و به سلامت روده کمک میکند.
جلوگیری از کمخونی: هموگلوبین، پروتئینی در بدن است که به جریان اکسیژن در خون کمک میکند. برای تولید هموگلوبین در بدن، به آهن نیاز داریم. آهن نقش مهمی در سلامت بدن ایفا میکند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
ویتامین ب: بلغورگندم دارای میزان زیادی ویتامین گروه B از جمله B6، و B9 است که به تنظیم سوخت و ساز بدن کمک میکنند. این ماده به ویژه برای خانمهای باردار و حفظ سلامت جنین بسیار مفید است.
جلوگیری از ابتلا به سنگ کیسه صفرا: فیبر نامحلول موجود در بلغورگندم، به کاهش سنگ کیسه صفرا و کاهش ترشح صفرا کمک میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.