بلغورگندم، از غلاتی است که از خرد و نیمکوب کردن گندم درسته تهیه میشود. بلغورگندم خواص بسیاری دارد و در تهیه بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده به بهتر جا افتادن و غلیظ شدن انواع خوراک و آش و سوپ کمک میکند.
خواص و ارزش غذایی بلغورگندم
بلغور گندم خواص بسیار زیادی دارد. ارزش غذایی این ماده به حدی است که از کودکان تا افراد میان سال می توانند از این ماده در وعدههای غذایی خود استفاده کنند. به دلیل داشتن فیبر و پروتئین به سلامت بدن و کاهش وزن کمک میکند. این ماده فاقد کلسترول است که باعث کاهش فشار خون و در نتیجه سلامت قلب و عروق میشود.بهتر است بدانید که در هر 100 گرم از بلغورگندم، 83 کالری انرژی وجود دارد.
مصرف این ماده به ورزشکارانی که در جهت لاغری تلاش میکنند، توصیه میشود. گندم جایگزین مناسبی به جای گوشت قرمز است و بدون افزایش اوریک اسید بدن و امکان ابتلا به نقرس، پروتئین بدن را تأمین میکند. مصرف آن از اشتهای کاذب پیشگیری میکند.این ماده با ایجاد احساس سیری بیشتر در فرد، به کاهش اشتها و در نتیجه افزایش لاغری کمک میکند. بلغور، حاوی نوعی فییبر نامحلول است. این فیبر به سلامت گوارش و عملکرد بهتر رودهها کمک میکند.
هم چنین این فیبر نامحلول، به جلوگیری از ایجاد سنگ کیسه صفرا کمک میکند. بلغورگندم سرشار از ویتامین B است. ویتامینهای B6 و B9 به وفور در این ماده وجود دارد.
فولات برای حفظ سلامت جنین و کمک به زایمان راحت مفید است. ویتامین B باعث افزایش سوخت و ساز بدن نیز میشود. بعلاوه، بلغور گندم دارای مواد معدنی و ویتامینهایی از جمله سلنیوم، منگنز، فسفر، مس، فولات، ویتامین B و E است. لازم بهذکر است که گندم سفید مواد معدنی کمتری نسبت به گندم زرد و بلغورگندم دارد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.