سبزیجات به دلیل اینکه سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها جایگاه ویژه ای در برنامه غذایی خانواده ها دارد. از سبزیجات هم می توان به عنوان اشتها آور در کنار غذا استفاده کرد هم به عنوان غذای اصلی مهم ترین عاملی که باعث خوش طعم شدن غذا می شود استفاده از مواد با کیفیت و تازه است. پس می توان گفت که سبزی تازه عطر و طعم بهتری نسبت به سبزی فریز شده دارد و غذا را خوشمزه تر میکند.
خواص
گاهی با ترکیب سبزیجات، می توانیم ماده ی اصلی یک غذا را داشته باشیم. یکی از این غذاها کوکو سبزی است که از ترکیب تره،شوید، جعفری و کاهو درست می شود. در ادامه به خواص هر کدام از این سبزیها میپردازیم.
ترکیبات
تره: برای درمان بیماری های کبدی و روماتیسم بسیار موثر است. همچنین برای درمان یبوست ،رفع چاقی و نقرس، برای بیماریهای تنفسی ،درمان کهیر و رفع خارش بدن بسیار موثر است .
شوید: دم کرده شوید برای درد و ورم معده استفاده می شود، و در درمان استفراغ شدید کاربرد دارد. همچنین استفاده از برگ و ساقه شوید در کاهش چربی خون مفید است.
جعفری: از خواص آن می توان به مقابله با سرطان، تقویت کننده سیستم ایمنی، محافظت از قلب، درمان کم خونی، درمان اسهال، حفظ سلامت کبد درمان شب کوری، رفع سیاهی دور چشم، افزایش دهنده رشد مو و کنترل ریزش مو اشاره کرد .
کاهو: یکی از موثرترین سبزیجات برای پوست کاهو است. همچنین تاثیر زیادی برای کاهش وزن دارد. بهبود سلامت مغز و قلب، جلوگیری از ابتلا به سرطان و کنترل دیابت از مهم ترین خواص کاهو است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.