به طور کلی 35 نوع ریحان در دنیا وجود دارد که یکی از بهترین آنها، ریحان ایتالیایی است. که برگ های آن عطر بسیار خوبی دارند و نسبت به سایر ریحانها بزرگ تر و کشیده تر هستند. این گیاه، بومی اروپاست که طی قرنها به عنوان گیاهی تازه و یا خشک استفاده شده است.
ارزش غذایی
ریحان با داشتن مواد معدنی و آنتی آکسیدان ها و ویتامین های زیادی که دارد می تواند به عنوان یک مکمل ، همراه با غذاها میل شود. این سبزی دارای ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین K، لوتئین و زاکزانتین و کلسیم است. فراتر از این مواد مغذی، ریحان حاوی ویتامینهای گروه B، اثری از آهن و سایر مواد معدنی و طیف وسیعی از آنتی اکسیدانهای اضافی است.
خواص ریحان ایتالیایی
این گیاه در مبارزه با عفونتها و کاهش التهاب موثر است
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.