جعفری یک نوع گیاه وحشی است که در نواحی جنوب شرقی اروپا، شمال افریقا، آسیا و ایران می روید . این سبزی خوراکی به صورت تر و خشک ارائه می شود و در انواع غذا و سوپ قابل مصرف است.
ارزش غذایی
جعفری تازه، حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم ، منیزیم ، فسفر و سدیم ، میریستیکین، لیمونن و آلفا توژن است. همچنین برگ های آن حاوی انرژی، کربوهیدرات ، چربی و پروتئین هستند.یک منبع بسیار خوب از ویتامین A،K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب 6، فولات، آهن و روی می باشد.
خواص
خاصیت ضد سرطانی
درمان التهاب
تقویت سیستم ایمنی بدن
حفظ سلامت قلب
حفظ سلامت و استحکام استخوان ها
جعفری به دلیل داشتن آهن به درمان کم خونی کمک میکند
دارای خواص ضد باکتریایی است.
حفظ سلامت غدد
جوانسازی رگ های خونی
درمان اسهال
تقویت دستگاه گوارش
تنظیم سطح کلسترول
حفظ سلامت گوش
درمان ورم
جعفری به دلیل اینکه ادرار آور است به دفع مایعات از بدن کمک می کند و در نهایت سلامت کلیه را افزایش میدهد
حفظ سلامت کبد
سلامت دهان را افزایش میدهد همچنین بوی بد دهان را از بین میبرد
کاهش التهاب روماتیسم مفصلی
درمان سرفههای ناشی از آلرژی و برونشیت
چربی سوز مخصوص کاهش وزن
مصرف جعفری برای پوست بسیار مفید است و چین و چروک، خطوط و جای زخمها را کاهش میدهد
جعفری ادرارآور است، یعنی پروسهی جریان مایعات را در بدن بهتر میکند. این تأثیر کمک میکند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری شود و مایعات زیادی در بدن جمع نشود. بهبود جریان مایعات در بدن به مبارزه با سنگ صفرا و عفونتهای ادراری نیز کمک کرده و از نفخ زیاد هم پیشگیری میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.