ترخون گیاهی چند ساله است که بومی اوراسیا و مناطق شمالی آمریکای شمالی میباشد. ترخون را میتوان در غذاهای پخته شده، در سس و به صورت دمنوش استفاده کرد. ترخون علاوه بر مصارف خوراکی که دارد خواص دارویی نیز دارد که در ادامه به بررسی برخی از این خواص خواهیم پرداخت.
ارزش غذایی
ترخون حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی و آلی است که از این جمله میتوان به کربوهیدرات، پروتئین، چربی، آب، فیبر، قند، کلسترول، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، سلنیم و ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین C، تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، نیاسین (B3)، کولین (B4)، پانتوتنیک اسید (B5)، ویتامین B6، فولات (B9) و ویتامین B12 است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.