آردذرت از فرآوردههای به دست آمده از ذرت است که در آشپزی بسیار پرکاربرد است.که طعم و رنگ و بافت متفاوتی به غذا و شیرینیها میدهد.
شاید جالب باشد بدانید که که از آن تنها برای آشپزی و طبخ غذا استفاده نمیشود، این آرد در مواردی همچون تمیز کردن شیشهها، تمیز کردن لکه و گریس از روی فرش و موکت، پولیش صندلی ماشین و یا مبل، براق کردن نقره و بسیاری موارد دیگر استفاده میشود.
تفاوت آرد و نشاسته ذرت
برخلاف باور عموم، آرد و نشاستهذرت باهم متفاوتند. آرد ذرت از آسیاب کردن دانههای ذرت خشک شده به دست میآید و همانگونه که ذرت رنگهای مختلفی دارد، آرد آن هم بسته به ذرت مصرفی، رنگ متفاوتی دارد. اما متداولترین نوع آن ، ذرت زرد رنگ است. آرد مذکور برخلاف نشاستهذرت بافت زبرتری دارد و برای تهیه موادی مثل خمیر جوجهچینی استفاده میشود. موارد مصرفی این آرد از نشاسته آن کمتر است.
ذرت
برخلاف باور عموم، ذرت از گروه سبزیجات نیست بلکه یک دانه خوراکی است. ذرت باتوجه به اینکه در کدام منطقه رشد کرده باشد، طعم و رنگ متفاوتی دارد، اما بهترین نوع ذرت، ذرت مکزیکی و ذرت شیرین است.
ارزش غذایی
ذرت سرشار از نشاسته است و کالری بالایی دارد و مصرف آن به ورزشکاران و کسانی که سخت چاق میشوند و میخواهند افزایش وزن و سایز داشته باشند، توصیه میشود، یک فنجان ذرت حاوی 130 کالری است. 100 گرم ذرت حاوی 7/0 چربیهای اشباع شده و 2/2 چربی اشباع نشده است. ذرت فیبر بالایی دارد و از یبوست جلوگیری میکند. ذرت سرشار از کلسیم، آهن و پتاسیم و ویتامینهای گروه ب و ویتامین C است. ذرت حاوی مقدار زیادی تیامین است که به رشد مو کمک میکند. فولیک اسید موجود در ذرت برای خانمها به ویژه خانمهای باردار بسیار مفید است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.