شکر و پودر قند نقش مهمی در پخت کیک و شیرینی دارند، قند شکر در گروه خانوادهی کربوهیدراتها است.
وجود خاک قند برای شیرینی پزی بسیار مهم است و بهتر است به جای شکر از خاک قند استفاده شود به این دلیل که خاک قند بافت پوک تر و نرمتری نسبت به شکر دارد و به راحتی داخل مایه کیک و شیرینیحل میشود. علاوه بر این، استفاده از شکر باعث ایجاد خلاء در بافت کیک میشود و بعد از پخت حفرههایی در کیک ایجاد میکند.
ورزشکاران نیز گاهی از خاک قند برای طعم دادن و شیرین کردن مکملهای ورزشی خود استفاده میکنند. دلیل این امر آن است که خاک قند به راحتی در آب حل میشود.
تهیه خاک قند بسیار راحت است به این ترتیب که قند را خرد کرده و داخل مخلوط کن یا آسیاب ریخته و با چند پالس آن را تبدیل به آرد ریز و پوک میکنیم. ذرات پودر قند، به قدری ریز است، که از ریزترین الکها هم عبور میکند. در شیرینی هایی مثل شیرینی نخودچی و برشتوک که ذرات شکر نباید در دهان حس شوند، خاک قند بیشترین کاربرد را دارد.
ذرات خاک قند بسیار سریع به هم میچسبند، برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است در پودر قند از کمی نشاستهذرت نیز استفاده شود، تا قدرت جذب رطوبت پودر قند را کاهش دهد.
پودر قند دو نوع است، یکی از شکر آسیاب شده به دست میآید و نوع دوم از قند آسیاب شده است. پودر قندی که از قند آسیاب شده تولید میشود، سفید تر و نرم تر است و بافت پوک تری دارد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.