عرق هل یکی از نوشیدنیهای سنتی ایرانیست که انرژیزا و شادیبخش است، معطر کننده انواع غذا و شربت، خوشبو کننده دهان و مفید برای انواع بیماریهای چشم است.
انواع
هل گیاهی از خانواده زنجبیلهاست. این گیاه به صورت وحشی در مناطق کوهستانی و سردسیر و در سایه درختان رشد میکند. هل انواع مختلفی دارد، هل سیاه، هل سبز، هل سفید و هل رسمی انواع مختلف این گیاه هستند که همه آنها طبیعتی گرم و خشک دارند و برای افراد سرد مزاج داروی بسیار مناسبی است و آن ها را در مقابل بسیاری از بیماری ها مصون نگه می دارد .این نوع هل از بقیه انواع تندتر، معطرتر و باکیفیت تر است.
خواص
هل دارای طبع گرم و خشک است. جویدن دانههای هل باعث هضم بهتر غذا میشود و به تقویت سیستم گوارشی بسیار کمک میکند. هل برای از بین بردن بوی بد دهان بسیار مؤثر است. هل به تقویت معده و روده، و سلامت کبد کمک میکند. دمنوش هل باعث تسکین درد معده و سوءهاضمه میشود. یکی از خواص بینطیر دانههای هل و عرق آن جلوگیری از دردهای گلو و تشکیل خلط است.
تاثیر هل بر سلامتی
عرق هل سرشار از ویتامین C است، این نوشیدنی برای گلودرد و تسکین سرماخوردگی بسیار مؤثر است. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. ونوشیدن آن باعث پایین آمدن تب هم می شود..
هل خاصیت شادیبخش و انرژی زایی دارد. کسانی که استرس دارند، میتوانند از این عرق گیاهی استفاده کنند، تا علاوه بر کاهش اضطراب خوابشان نیز تنطیم شود.
ویتامین C موجود در هل به سلامت و شفافیت پوست کمک بسزایی میکند. این ویتامین گردش خون را بالا برده و درنتیجه باعث کمرنگ شدن لکههای پوستی میشود.
عرق هل دارای منگنز است، این عنصر به کنترل دیابت کمک میکند. علاوه براین، برای سلامت بینایی و تقویت چشم بسیار مؤثر است.
بررسی تخصصی
مشخصات
توضیحات تکمیلی
وزن
3100 کیلوگرم
دیدگاه ها و پرسش ها
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “عرق هل” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.