نخودچی از نخود تازه تهیه میشود. با آب پز شدن نخود تازه، پوست آن جدا میشود. نخودهایی که از پوست خود جدا شدهاند در ظرفهای مخصوصی تفت داده میشوند که در نهایت به نخودچی تبدیل میشوند.
نخودچی بیشتر در ایران و کشورهای سوریه و ترکیه وجود دارد و قدمت آن به بیش از هفت هزار سال پیش برمیگردد. نخودچی به همراه کشمش بهترین گزینه برای رفع گرسنگی و احساس ضعف در بدن است.معمولاً در بیشتر خانهها و در مهمانیها انواع تنقلات برای پذیرایی از مهمانان موجود است. انواع آجیل و خشکبار بهترین گزینه برای جایگزین کردن مواد مغذی و سالم به جای تنقلات و خوراکیهای مضر است.
در نخودچی مقادیری فیبر و پروتئین وجود دارد و با مصرف آن میزان انرژی شما افزایش پیدا میکند. کاهش کلسترول بد، تقویت سیستم ایمنی، کاهش تری گلیسیرید، کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، تقویت استخوانها و… از مزایای مصرف نخودچی هستند.
هم چنین شما میتوانید نخودچی را بر اساس سلیقه خود با ادویه و طعمهای مختلفی تفت دهید. برای تفت دادن یا بو دادن نخودچی میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید و در صورت لزوم به آن نمک نیز اضافه کنید.
هم چنین نخودچی دو آتیشه در دو مرحله به همراه نمک تفت داده میشود و به این جهت به آن نخودچی دو آتیشه گفته میشود.
در گذشته یکی از پرطرفدارترین تنقلات که در خانه بیشتر پدربزرگها و مادربزرگها نیز وجود داشت، نخودچی و کشمش بود. از ایام قدیم تا به امروز نخودچی و کشمش همراه یکدیگر مصرف شده و طعم جذابی دارند.
بررسی تخصصی
مشخصات
توضیحات تکمیلی
وزن
1000 کیلوگرم
وزن
1 کیلوگرم
نوع بسته بندی
مشمع پلاستیکی
دیدگاه ها و پرسش ها
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نخودچی دو آتیشه در بسته 1 کیلوگرمی” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.