غذاهای سرخ شده تقریباً بخش جدایی ناپذیر سفرههای غذا هستند. بهتر است که استفاده از غذاهای سرخ شده را کاهش دهیم اما اگر هوس سیب زمینی سرخ شده و یا یک سوخاری لذیذ کردید، استفاده از روغن سرخ کردنی بهترین گزینه است و از مضرات غذای سرخ کردنی میکاهد.
ویژگی روغن سرخ کردنی سالم
امروزه استفاده از غذاهای سرخ کردنی امری اجتناب ناپذیر است. در حالیکه در علم پزشکی استفاده از غذاهای سرخ کرده خیلی مورد تایید نیست و بهتر است از غذاهای بخارپز و آبپز که خواصمواد غذایی را حفظ میکند استفاده شود. اما قطع مصرف غذاهای سرخ شده و فستفود امکان پذیر نیست. بنابراین متخصصین تغذیه و کارشناسان تولید مواد غذایی در صدد تولید روغن هایی برآمدند که بی ضرر باشد.
روغنهایی که برای سرخ کردن سالم و بیضرر هستند:
هنگام داغ شدن کف و حباب تولید نمیکنند.
بخار نمیکنند و به عبارتی نقطه دود بالایی دارند.
بدون پالم و اسیدهای چرب اشباع شده هستند.
رنگ غذا را عوض نمیکنند.
طعم مطلوبی دارند و روغن سالم بعد از داغ شدن به هیچ عنوان طعم تلخی ندارد.
در دمای یخچال نیز رنگ و بوی خود را حفظ میکند و تغییر رنگ نمیدهد.
بنابراین، هر روغنی که علامت یا لوگوی سرخ کردنی روی آن باشد، برای سرخ کردن مناسب نیست و مصرف کننده باید دقت کند که روغن مصرفی ویژگی های فوق را داشته باشد.
شرکتطبیعت، به سلامت محصولات غذایی خود بسیار اهمیت میدهد. از این رو روغن بدون پالم را تولید کرده است.
اما این بدین معنی نیست که چون روغن پالم ندارد، پس حتماً نقطه دود پایینی دارد. چرا که طبیعت در روغنهای سرخ کردنی خود از روغن کانولا و روغنذرت استفاده کرده اند که ماندگاریروغن را بالا میبرند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.