امروزه انواع میوه خشک در بستهبندیهای مختلفی تولید و به بازار عرضه میشوند. میوههای خشک طرفداران بسیاری دارند. طعم انواع میوه بعد از خشک شدن تغیر میکند که با طعم اصلی میوه متفاوت است. برگه میوه زردآلو بعد از خشک شدن قیصی نام میگیرد که طعمی بسیار جذاب و شیرین دارد. یکی از مهم ترین مزایای قیصی درمان طبیعی آن برای بیماریهای مربوط به روده و لوزالمعده است.
قیصی شامل انواع ویتامین هم چون ویتامین سی و ویتامین آ است. هم چنین در قیصی مقادیری از آهن، پتاسیم، فیبر و بتاکاروتن وجود دارد. فیبر موجود در قیصی به عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و هضم غذا نیز بهتر انجام میشود.
میوه زردآلو منبع غنی آهن است اما این مقدار آهن در برگه زردآلو یا همان قیصی بسیار بیشتر است. اگر به کمخونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستید، مصرف قیصی به درمان این بیماری کمک خواهد کرد. با مصرف قیسی مقدار بسیاری ویتامین کا دریافت میکنید که در تقویت استخوانها و دندانها مؤثر واقع میشود.
بتاکاروتن ماده معدنی بسیار مفیدی است که در قیصی نیز وجود دارد. بتاکاروتن احتمال ابتلا به بیماری آب مروارید را کاهش میدهد. تقویت قلب، کنترل فشار خون، پیشگیری از بیماری آرتریت روماتوئید و… از دیگر مزایای وجود بتاکاروتن در قیصی هستند.
بررسی تخصصی
برگه زرد آلو
برگه میوه زردآلو بعد از خشک شدن قیصی نام میگیرد که طعمی بسیار جذاب و شیرین دارد. یکی از مهم ترین مزایای قیصی درمان طبیعی آن برای بیماریهای مربوط به روده و لوزالمعده است.
مشخصات
توضیحات تکمیلی
وزن
500 کیلوگرم
وزن
500 گرم
نوع بسته بندی
مشمع پلاستیکی
دیدگاه ها و پرسش ها
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “برگه زردآلو در بسته 500 گرمی” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.