رنگینک یکی از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی است. در تهیه این دسر از از مواد اولیه مقوی استفاده می شود. به دلیل وجود خرما و گردو در این شیرینی، انرژی فوق العاده ای وجود دارد. به همین دلیل شما می توانید با خوردن آن به مدت طولانی احساس سیری کنید. رنگینگ متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان است و مردم جنوب از از آن به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می کنند. در ادامه طرز تهیه رنگینک خرما و گردو را به طور کامل شرح می دهیم. برای آشنایی با دستور پخت این دسر تا انتهای این مقاله همراه ما باشید:
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما و گردو
آرد 2 پیمانه
پودر هل 2/1 قاشق مرباخوردی
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
گردو به میزان لازم
کره 200 الی 250 گرم
پودر نارگیل یا پسته به میزان لازم (جهت تزئین)
طرز طرز تهیه رنگینک خرما و گردو
شما برای تهیه این دسر مقوی باید مراحلی که در ادامه بیان میکنیم را به ترتیب انجام دهید تا در آخر بتوانید آن را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید. این مراحل شامل موارد زیر می شود:
- آرد را تفت دهید
برای درست کردن یک رنگینک مجلسی خوشمزه ابتدا باید کره ای را که از قبل در دمای محیط قرار دادهاید، را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. میزان کره به سلیقه خود شما بستگی دارد. اگر شما رنگینک کم چرب دوست دارید از ۲۰۰ گرم کره استفاده کنید. در غیر این صورت از ۲۵۰ گرم کره استفاده نمایید. زمانی که کره آب شد آرد الک شده را به آن اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید، تا آرد شما طلایی رنگ شود. مواد را تا زمانی که بوی خامی آن از بین برود و سرخ شود تفت دهید. هنگام تفت دادن باید مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد. البته شما میتوانید نخست آرد خود را در تابه تفت دهید تا طلایی شود و سپس کره را به آن بیفزایید. هر دوی این روش ها کاملاً درست است.
- هل و دارچین را به مواد بیفزایید
پس از آنکه آرد طلایی شد، شعله را خاموش کنید و حدود ۲ الی ۳ دقیقه به مواد اجازه دهید تا خنک شود. سپس پودر هل و دارچین را به مواد بیفزاید و آن را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شود.
- در این مرحله شما باید هسته های خرما و پوست آن را خارج کنید. شما می توانید این اقدام را توسط یک لوله خودکار کاملاً تمیز انجام دهید و خرما را بدون هسته کنید. حال باید درون خرما ها گردو بگذارید. کف ظرف مد نظر خود را کمی چرب کنید و سلفون بکشید.
- در این مرحله نیمی از مواد را درون ظرفی که دسر را می خواهید در آن سرو کنید، بریزید. روی مخلوط را کاملا با خرما پر کنید و در نهایت باقیمانده مخلوط آرد را روی خرماها بریزید تا کاملاً آن را بپوشاند.
- در انتها باید دسر خود را به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود. اگر رنگینک شما سفت شود، شما به راحتی می توانید آن را برش بزنید.
- رنگینک را از درون یخچال خارج کرده و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید. شما می توانید مطابق سلیقه خود آن را به اشکال مختلف لوزی یا مربع با چاقو برش بزنید یا آن را با قالب های کوچک قالب بزنید و روی آن ها را تزئین کنید.
بیشتر بخوانید : خواص خرما
نکات کلیدی در رابطه با تهیه رنگینک خرما و گردو
- برای تهیه رنگینک مجلسی از هر میزان آردی که استفاده میکنید، باید نصف این میزان از روغن یا کره استفاده کنید.
- در تهیه رنگینک از کره محلی نیز میشود، استفاده کرد.
- اگر می خواهید رنگینک شما خوشمزه تر شود، از 5/1 پیمانه آرد سفید و 1.2 پیمانه، آرد نخود استفاده کنید.
- میزان خرما بستگی به ظرف سرو شما دارد و باید به اندازهای باشد که روی مواد شما را کاملا بپوشاند.
سخن پایانی
رنگینگ دارای طبع گرمی است. به همین دلیل میتواند جز دسرهای مقوی پاییزی محسوب شود. این دسر دارای طعم و عطر فوقالعادهای می باشد. بهتر است این دسر خوش طعم درست کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!