برای ورود به پنل فروش سازمانی لطفا روی این بنر کلیک کنید

 خوش‌رنگ شدن رب گوجه فرنگی

 خوش‌رنگ شدن رب گوجه فرنگی
زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

با وجود این‌که رب‌های خانگی از نظر کیفیت و سلامت غذایی بسیار مطلوب‌تر از رب‌های صنعتی و کارخانه‌ای هستند در صورتی که رنگ آن‌ها سیاه و تیره شده باشد چندان دل‌چسب و مطلوب نخواهد بود و نمی‌توان غذایی خوش رنگ و لعاب از آن تهیه کرد. به همین خاطر مهمترین نکته‌ای که در هنگام تهیه رب خانگی به آن باید دقت داشته باشید رنگ آن می‌باشد و این خیلی مهم است که بتوانید ربی خوش رنگ تهیه کنید. عوامل زیادی در خوش‌رنگ شدن رب گوجه فرنگی تاثیرگذار هستند. در صورتی که این نکات را رعایت کنید قطعاً خواهید توانست ربی خوش رنگ تهیه کنید.

1. مناسب‌ترین گوجه برای رب خوش‌رنگ

چنان‌ چه قصد تهیه رب گوجه فرنگی خانگی در منزل را دارید و خوش‌رنگ شدن آن برای شما اهمیت زیادی دارد باید در هنگام خریداری کردن گوجه به نوع آن توجه داشته باشید. چرا که به طور قطع از گوجه‌هایی که نارس و یا هنوز آن چنان قرمز نشده‌اند ربی خوشرنگ نمی‌‌توان از آن تهیه کرد. مناسب‌ترین گوجه برای رب خانگی گوجه‌‌هایی هستند که پوستی نازک، قرمز رنگ و بدون دانه‌های گوشتی باشد و نباید گوشت آن سفت و سفید باشد. بنابراین هرچه گوجه‌ای رسیده تر و قرمز تر خریداری کنید در نهایت ربی که از آن تهیه می‌‌شود مطلوب‌تر و خوش رنگ خواهد بود. به طور کلی گوجه‌ها به دو روش گلخانه‌‌ای و زمین‌‌های کشاورزی تهیه می‌شود، گوجه‌‌هایی که در زمین‌های کشاورزی کشت می‌شود گوجه‌های پر آب‌تر و خوش رنگ‌تر هستند که در نهایت ربی خوشمزه‌تر و ماندگارتر می‌توان از آن تهیه کرد. در مقابل گوجه‌های گلخانه‌ای بسیار سفت و کم آب هستند و نمی‌‌توان ربی خوب و ماندگاری از آن درست کرد. به همین خاطر بهتر است گوجه‌ای که تهیه می‌کنید از نوع محلی باشد نه گلخانه‌ای.

2. مدت زمان لازم برای تهیه رب خوش رنگ

یکی از مهم‌ترین عواملی که در خوش‌رنگ شدن رب تاثیر زیادی دارد اختصاص وقت زیاد برای پخت آن می‌باشد. بنابراین بهتر است حرارت شعله را در هنگام پخت به اندازه‌‌ای تنظیم کنید که آن قدر زیاد نباشد. چرا که در این صورت رب گوجه قبل از آن که به صورت جا افتاده پخته شود و به رنگ مورد نظر برسد سفت می‌‌شود و در نهایت ربی بد رنگ و بی‌کیفیت حاصل می‌شود. در مقابل نباید آن ‌قدر شعله را کم کنید که مدت زمان پخت رب بسیار طولانی باشد و رب بیش از حد بپزد. چراکه چنان چه رب زیاد بپزد تغییر رنگ می‌دهد و از رنگ قرمز خوش رنگ به قرمز جگری تغییر رنگ پیدا می‌‌کند و بیش از حد تیره می‌شود. بنابراین بهتر است حرارت را به گونه‌‌ای تنظیم کنید که رب به اندازه قل قل کند اما نه با شدت خیلی زیاد و شعله باید به صورت متوسط و کمی رو به زیاد باشد. به طور کلی برای تهیه رب خوشرنگ و ماندگار باید حدود ۱۰ ساعت زمان برای پخت آن اختصاص دهید.

3. مناسب‌ترین قابلمه برای تهیه رب خوش‌رنگ

بهتر است بدانید نوع و جنس قابلمه‌ای که قصد دارید رب را در آن بپزید در رنگ آن بسیار تاثیرگذار است. اکثر خانم‌ها این طور تصور می‌کنند که بهترین قابلمه برای تهیه رب، قابلمه‌های مسی هستند. اما باید گفت که این تصور اشتباه است و بهترین قابلمه برای تهیه رب خانگی قابلمه‌های چدنی بدون روکش هستند. در صورتی که به چنین قابلمه‌‌ای دسترسی نداشته باشید می‌توانید از قابلمه روی برای پخت گوجه استفاده کنید. چرا که روی به گونه‌‌ای است که موجب خوشرنگ‌تر شدن رب گوجه فرنگی می‌شود. قابلمه های تفلون نیز علاوه بر این که از نظر سلامت غذایی آن چنان تایید شده نیستند، برای تهیه رب خوشرنگ نیز مناسب نیستند و توصیه می‌شود از چنین قابلمه‌‌هایی برای طبخ استفاده نشود.  مقاله مناسب ترین ظرف برای نگهداری از رب گوجه فرنگی را بخوانید.

4. عوامل تاثیرگذار در خوشرنگ شدن رب

در هنگام تهیه رب خانگی نکات و فوت و فن‌هایی هستند که در صورت رعایت آن‌ها در نهایت ربی خوش‌رنگ خواهید داشت. یکی از این نکات اضافه کردن روغن مایع به رب می‌باشد، به این صورت که زمانی که رب در حال پختن است با اضافه کردن روغن مایع به آن موجب خوش رنگ شدن آن خواهد شد. اما باید توجه داشته باشید که مقدار روغنی که استفاده می‌‌شود به اندازه باشد طوری که به هیچ عنوان در رب دیده نشود. چرا که روغن بیش از حد موجب چرب شدن آن و پایین آمدن کیفیت رب خواهد شد. نکته مهم دیگر که باید به آن توجه زیادی داشته باشید نریختن رب‌های چسبیده به کناره‌های دیگ در داخل قابلمه است، معمولاً در هنگام طبخ رب به علت قل قل زدن زیاد مقداری از آن به دیواره‌های قابلمه می‌چسبد و به مرور به رنگ سوخته و قهوه‌‌ای در می‌آید. در این زمان باید این رب‌‌های سوخته را به آرامی از دیواره قابلمه جدا کرده و دور بریزید و هرگز رب‌‌های سوخته شده را داخل قابلمه نگردانید. چراکه نه تنها موجب بد رنگ شدن آن می‌شود بلکه طعم و مزه رب را هم خراب کرده و باعث بی‌کیفیت شدن رب خواهد شد. بنابراین برای تهیه رب خوشرنگ باید به این نکته نیز توجه داشته باشید.

سخن پایانی

توجه به رنگ رب و خوش رنگ شدن آن در هنگام طبخ اهمیت زیادی دارد، چراکه هرچقدر غذای خوش طعم و با کیفیت تهیه کنید در صورتی که در آن از رب بد رنگ استفاده شده باشد از کیفیت غذا کاسته خواهد شد. بنابراین در هنگام تهیه رب خانگی باید به خوشرنگ شدن آن توجه و تاکید زیادی داشته باشید. استفاده از گوجه‌های قرمز، رسیده و آبدار، پختن رب در قابلمه مناسب و همچنین افزودن روغن مایع به رب همه از عواملی هستند که در خوش‌رنگ شدن رب گوجه تاثیر زیادی دارد. همچنین برای تهیه رب بهتر است با صبر و حوصله در مدت زمان زیاد و با حرارت مناسب رب گوجه را بپزید چراکه حرارت خیلی زیاد و یا خیلی کم نیز موجب بد رنگ شدن رو خواهد شد. هنگام خرید رب گوجه فرنگی نیز دقت داشته باشید که  برندهای نام آشنایی که کیفیت خوبی دارند را خریداری کنید. در این مطلب سعی شد برخی از نکات ضروری که موجب خوش رنگ شدن رب می‌شود برای شما خواننده گرامی گردآوری کنیم. امید است که با رعایت این نکات بتوانید ربی خوش رنگ و خوش طعم در منزل تهیه کنید.

چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟

برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 3.1 / 5. تعداد امتیاز: 8

اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اشتراک گذاری مطلب :

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
لوگو آوان مال