روغن چربی شیرینیآردی، نوعی روغن جامد است که در پخت انواعشیرینی و نان استفاده میشود. این روغن به داشتن نان یا شیرینی با کیفیتتر و خوشمزه تر کمک میکند.روغن چربی شیرینیآردی، نقطه ذوب متناسبی دارد که باعث افزایش کیفیت محصولات میشود.
انواع روغن شیرینیپزی
در بسیاری از ترکیبات شیرینیپزی، از کره مارگارین یا روغنشیرینیپزی استفاده میشود. در گذشته تنوع روغنها بسیار کم بود و کسی نیازی به انواع مختلف روغن را حس نمیکرد. امروزه در بسیاری از سوپرمارکتها، تنوع روغنهای غذایی به چشم میخورد. یکی از این روغنها روغنشیرینیپزی است که کاربرد بسیاری در قنادی دارد.
اهمیت استفاده از روغن در قنادی
یکی از مهم ترین دلایل مصرف روغن در قنادی، کمک به حفظ گازهای موجود در خمیرمایه و شیرینی است. وجود چربی، باعث حفظ تأثیر موادی هم چون خمیرمایه، جوش شیرین یابیکینگ پودر است. بنابراین باعث حفظ حجم و پف خمیر اولیه میشود.
چربی، به حفظ بافت ترد کیک کمک میکند. به همین دلیل در نان از چربی کمتری نسبت بهشیرینی استفاده میشود. زیرا نان بافت نرم تری از شیرینی دارد و کم بودن چربی مشکلی ایجاد نمیکند.
یکی دیگر از دلایل استفاده از روغن در شیرینی، حفظ رطوبت و لطافت شیرینی است. چربی خود به تنهایی رطوبت به شیرینی نمیدهد، اما باعث حفظ رطوبت و در نتیجه ماندگاری بیشتر شیرینی میشود.
روغن به جریان گرما درون مواد کیک، و رنگ طلایی بافت کیک در حین پخت کمک میکند.
روغن باعث طعم بهتر شیرینی هم میشود. همه انواع چربی خاصیت طعم دهی ندارند، اما کره باعث طعم بهتر شیرینی و کیک میشود.
روغن شیرینی پزی طبیعت، یکی از محصولات پرطرفدار و پرمصرف این برند است که از بافت و عطر خوبی برخوردار است. این روغن باعث طعم خوب و مطلوبی در کیک میشود و به بهتر شدن بافت و کیفیت کیک کمک میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.