روغن جامد زیرو ترانس ، فاقد هرگونه اسید چرب اشباع شده است. این روغن از سلامت کافی برای سرخ کردنی برخوردار است. باعث تغییر رنگ و بوی غذا نمیشود و برای استفادههای مکرر هم مناسب است چون نسبت به حرارت مقاومتبسیار بالایی دارد.
فواید
روغن بدون ترانسطبیعت، کمترین میزان اسید چرب ترانس، و اسید چرب اشباع شده را در خود دارد. بنابراین به کاهش مشکلات قلب و عروق کمک میکند.
این روغن در برابر حرارت مقاومت بسیار بالایی دارد. همین امر سبب شده که استفاده از این روغن برای دفعات بیشتر هم امکان پذیر باشد.
این روغن هنگام داغ شدن، حباب حباب نمیشود و در هنگام سرخ شدن، به اطراف نمیپاشد.
این روغن کمترین میزان جذب را درون مواد غذایی سرخ شده دارد.
بالاترین نقطه دود را نسبت به سایر روغنهای سرخ کردنی مصرفی دارد.
مضرات روغن ترانس چیست؟
چربیهای ترانس یا همان trans fats، به این صورت به وجود میآیند که به روغنها درصدی هیدروژن اضافه کنند. به این عمل هیدروژناسیون یا هیدروژنه کردن روغن میگویند.
عمل هیدروژنه کردن روغن، به ماندگاری بیشتر روغن کمک میکند. همچنین باعث میشود که غذای سرخ شده ما تازه تر و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در نگاه اول این موضوع چندان هم بد نیست، اما روغن ترانس مضرات بسیار زیادی دارد.
اسیدهای چرب ترانس در روغن جامد زیرو ترانس ، میزان چربی خون را افزایش میدهد. باعث بالا رفتن کلسترول خون میشود. چربی های مضر را به درون خون هدایت کرده، و چربی های HDL یا مفید را به کبد می ریزد. این اسیدهای چرب، در نهایت منجر به بیماری های قلب و عروق میشوند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.