روغن جامد زیرو ترانس طبیعت، از بهترین روغنها جهت پخت مواد غذایی است. این روغن به این دلیل که زنجیرههای اسیدچرب طولانیتری دارد؛ در برابر حرارت مقاومت بیشتری دارد. این روغن که حالت نیمه جامد دارد، برای پختوپز و سرخ کردنی گزینه بسیار مناسبی است.
ویژگیهای روغن زیرو ترانس طبیعت
این روغن حاوی ویتامینهای A، E، D است. همچنین سرشار ازاسیدهای چرب سالم و اشباع نشدهامگا6 و امگا9 است. میزان اسیدهای چرب ترانس این روغن در کمترین حد خود یعنی 0.14 گرم در 5 کیلوگرم از این روغن است. این روغن در برابر حرارت بسیار مقاوم است. هنگام داغ شدنتغییر رنگ و بو نمیدهد.
بسیاری از روغنها وقتی داغ میشوند، کف یا حباب هایی روی آن ظاهر میشود. روغن زیرو ترانسطبیعت، بهگونهای تهیه شده است که در اثر حرارت بالاحباب حباب نمیشود. این روغن به اطراف پاشیده نمیشود و همین مزایا باعث شده که روغن زیرو ترانس طبیعت برای استفاده در دفعات مکرر نیز مناسب باشد.
اسید چرب ترانس چیست و چه مضراتی دارد؟
روغنهای طبیعی و گیاهی خود فاقداسید چرب اشباع شده یا مضر یا همان اسیدهای چرب ترانس هستند. هنگامی که به روغنها هیدروژن اضافه شود، این روغنها به روغن ناسالم ترانس تبدیل میشود.
هیدروژن به این دلیل به روغن افزوده میشود که ماندگاری روغن را بالاتر ببرند. همچنین باعث میشود که غذا بعد از طبخ ماندگاری و تازگی بیشتری داشته باشد. از این روغن، در تهیه انواع شیرینیهای قنادی و سرخ کردنیهای فستفودی استفاده میشود. زیرا ماندگاری و تازگی غذا را افزایش میدهد.
اما نکته مهمی که در مورد این روغنها وجود دارد این است که روغنهای هیدروژنه برای سلامتی بسیار مضر هستند. این روغنها بیش از هر روغن دیگری منجر به افزایش فشار خون و کلسترول و چاقی میشود. این روغنها رسوب چربیهای مضر را روی خون افزایش میدهند. در نتیجه باعث گرفتگی عروق و بیماریهای قلبی میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.