جوپرک یکی از مواد پرخاصیتی است که در تهیه بسیاری از غذاها مصرف میشود. از این ماده در تهیه انواع سوپ استفاده میشود. برای صبحانه نیز از جو پرک در شیرموز استفاده میشود که بسیار نگهدارنده و انرژی بخش است. جو پرک سرشار از خاصیت است که در ادامه به آن میپردازیم.
خواص جوپرک
جوپرک یک ماده غذایی پرخاصیت است. این ماده غذایی منبع غنی ازپروتئین است که برای تأمین انرژی کودکان و بزرگسالان بسیار مفید است. جوپرک باعث کاهش اسید اوریک میشود. جوپرک سرشار از تیامین است. این ماده منبع غنی فیبر و آهن است. جوپرک منبع غنی از آنتیاکسیدانهایی است که به حفاظت از سیستم گردش خون کمک میکند.
جو دوسر سرشار از ویتامین های E و B و بسیاری املاح معدنی است. این ماده به کاهش کلسترول خون کمک میکند. جو دوسر، به پاک سازی روده کمک کرده و از یبوست جلوگیری میکند. در نتیجه این ماده برای بهبود گوارش و جلوگیری از سرطان روده بسیار مفید و مؤثر است.
جوپرک سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که باید در هر رژیم غذایی سالمی وجود داشته باشند. این آنتیاکسیدانها از عملکرد رادیکال های آزاد در خون جلوگیری کرده و در نتیجه از بروز انواع سرطان پیشگیری میکند. اکسیدان ها برای مبارزه با میکروب ها تولید میشوند. اگر تعداد اکسیدانها در بدن زیاد شوند، به سلول های خودی حمله میکنند.آنتیاکسیدان ها از این اتفاق جلوگیری کرده و از بدن در برابر آسیب ها محافظت میکنند.
از طرفی جو پرک، برای کاهش فشار خون بسیار مؤثر است. مصرف مداوم این محصول خطر سکته قلبی را کاهش میدهد. مصرف جو پرک، تعادل قند و انسولین را کنترل میکند. این ماده هضم نشاسته را کند کرده و در نتیجه اثر گلوکز که باعث افزایش قند خون میشود را کاهش میدهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.