غوره، همان انگور کال یا نارس است که در آشپزی مصرف بسیار بالایی دارد. شرکت مرجانه، پودر غوره را برای راحتی مصرف کننده در آشپزی تولید کرده که از خواص بسیار زیادی برخوردار است.
خواص پودر غوره
پودر غوره یکی از انواع ادویهجات است که در آشپزی مصرف بسیار بالایی دارد، غوره خواص بسیار زیادی دارد، یکی از خواص آن مبارزه با بلغم و صفراست، این ادویه متعادل کننده طبع بدن و مقوی کبد است. طبع این ادویه سرد و خشک است و برای درمان گرمی کبد و رطوبت مفاصل بسیار مفید است. اگر به دلیل مشکلات کبدی، زیاد جوش میزنید این ادویه را در رژیم غذایی خود بگنجانید، غوره به درمان چاقی کمک میکند، این ادویه برای رفع تشنگی بسیار مفید است، مصرف آن به همراه گیاهی به نام توتیا، برای درمانی بیماریهایی از جمله عفونتهای چشمی و تقویت بینایی بسیار مفید است، زیرا گیاه توتیا برای تقویت بینایی بسیار مفید است.
غوره
غوره همان انگور کال است که طعم ترشی دارد. غوره سرشار از اسیدهایی همچون اسید فرمیک، اسید مالیک، اسید سوکسینگ، اسید اگزالیک و اسید گلوکولیک است.
موارد منع مصرف پودر غوره
افراد مبتلا به زخم معده، یا کسانیکه ترشح اسیدهای معده در آنها شدید است، از مصرف این ادویه خودداری کنند. بیماران تنفسی نیز نباید از این ادویه استفاده کنند. پودر غوره نیز مضراتی همچون دلپیچه، کاهش نیروی جنسی، سستی و رخوت بدن، اختلال روده، دل درد دارد بنابراین بهتر است در مصرف آن تعادل را رعایت کنید.
لازم به ذکر است که افراد با مزاج سرد، در مصرف این ادویه تعادل را رعایت کنند، زیرا باعث سردی بیش از حد بدن و درد مفاصل و غلظت خون میشود. خانمهای باردار، از مصرف غوره خودداری کنند، چون ادرار آور است و ممکن است باعث سقط جنین شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.