برای ورود به پنل فروش سازمانی لطفا روی این بنر کلیک کنید

طرز تهیه ماکارونی

زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه

فهرست مطالب

ماکارونی جزو محبوب‌ترین غذاها است که دارای ارزش غذایی بالایی نیز می‌باشد. این غذای محبوب و خوشمزه در اشکال مختلفی تولید می‌شود و به دست مصرف کننده می‌رسد‌. البته شاید بتوان گفت به صورت کلی دستور پخت یکسانی دارند و مردم دنیا آن را با اختلاف کمی یکجور درست می‌کنند. در این مطلب سعی داریم تا یکی از رایج‌ترین شیوه‌های تهیه این غذای خوشمزه را برای شما عزیزان شرح دهیم. پس تا پایان ما را همراهی کنید.

برای خرید ماکارونی می توانید از فروشگاه اینترنتی آوان مال اقدام کنید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی

ماکارونی

ماکارونی که امروزه در ایران محبوب شده، همچنین ته‌ دیگ ماکارونی که چندین برابر خود ماکارونی در دل مردم جا باز کرده به روش زیر آماده و با سس‌های متفاوت سرو می‌شود . این دستور پخت برای ۴ نفر است:

پیاز: ۱ عدد

قارچ: ۴ عدد

ماکارونی: ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

سیب زمینی: ۲ عدد

نخود فرنگی:  ۱۰۰ گرم

روغن مایع: به میزان نیاز

گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز درست کردن ماکارونی

ابتدا پیاز‌ها را روی تخته به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس اجاق را روشن و روغن را داغ خواهیم کرد. پیاز را در روغن می‌ریزیم تا نرم شود، بعد گوشت چرخ‌کرده به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. زردچوبه را به مواد اضافه و سپس اجازه می‌دهیم تا رنگ مواد تغییر پیدا کند. فلفل دلمه‌ای را خوب می‌شوییم و خورد می‌کنیم و آن را به ماده اضافه می‌کنیم. همچنین رب گوجه فرنگی را همراه یک لیوان آب به ظرف اضافه می‌کنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت مغز پخت شود و سس غلیظی داشته باشیم. هنگامی که آب سس کاملا تبخیر شد، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم.

در قابلمه‌ای دیگر مقداری آب می‌ریزیم نمک، روغن مایع و نخود فرنگی را مخلوط کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش آید. آب که به جوش آمد ماکارونی‌ها را از وسط نصف می‌کنیم و در آب جوش می‌ریزیم‌. طبق زمان روی بسته‌بندی ماکارونی اجازه می‌دهیم تا بپزد. بعد از آنکه ماکارونی‌ها پخته و نرم شد ، آب آن را از طریق آبکش دور خواهیم ریخت.(برای اطمینان حاصل کردن از نرم شدن ماکارونی یکی از ماکارونی‌های درحال پخت را از آب بیرون کشیده و زیر دندان قرار می‌دهید اگر پخته شده باشد زیر دندان هم بخش سفتی ندارد و همه‌ی آن نرم است، در صورتی که  هنوز پخته نشده باشد آن را قرار بگذارید که مجدد بپزد‌.).

کمی آب سرد روی آن می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا داخل آن خشک شود. مقداری سیب زمینی را شسته و ورقه‌ای برش می‌زنیم بعد آنها را ته قابلمه ‌می‌چینیم. مقداری از ماکارونی را روی سیب زمینی می‌ریزیم و سپس کمی سس را روی آن خواهیم ریخت. ۴ عدد قارچ را خوب شسته و مجدد لایه به لایه سس و ماکارونی می‌ریزیم، تا لایه‌ی آخر که ماکارونی و سس تمام شود. در قابلمه را بسته و روی شعله قرار می‌دهیم، سپس زیر آن را کم می‌کنیم تا گرما در قابلمه پخش شود.  ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید صبر کرد تا ماکارونی دم بکشد. بعد از آن که دم کشید ماکارونی را در ظرف مناسب قرار داده و میل می‌کنیم.

سخن آخر

می‌توان از سس‌های مختلف و معروف برای سرو ماکارونی جای سس گوجه فرنگی که آموزش دادیم استفاده کرد. در پایان می‌توان گفت که این غذای مقوی اگر پخت مناسب داشته باشد خوش عطر و خوش طعم خواهد بود، پس در پخت آن دقت فرمایید. از همراهی شما تا پایان مطلب سپاس گزاریم.

چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟

برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اشتراک گذاری مطلب :

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
لوگو آوان مال