پای همبرگر با سس قارچ یکی از بینظیرترین غذاها برای افطاری میباشد زیرا علاوه بر مقوی بودن آن، میتوان این غذا را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد. خیلی از افراد تصور میکنند که پای همبرگر همان همبرگری است که با گوشت چرخ کرده و پیاز درست میشود و به صورت سرخ کردنی میل خواهد شد؛ در حالی که این همبرگر کاملا متفاوت با آن همبرگری است که شما قبلاً سرو کردهاید و مطمئنا بعد از درست کردن پای همبرگر با سس قارچ طرفدار آن خواهید شد. مواد اصلی این غذا، گوشت چرخ کرده و سیبزمینی است که ترکیب این دو با هم به غذای شما طعم دلپذیری خواهد داد. همچنین سس قارچ خوشمزهای که همراه با این غذا ترکیب میشود مزه آن را دوبرابر میکند. در ادامه شما را با طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه پای همبرگر
زمانی که بیشتر از یک ساعت فرصت برای آماده کردن غذا ندارید میتوانید پای همبرگر با سس قارچ را درست کنید. مقدار مواد لازم برای تهیه پای همبرگر به شرح زیر می باشد:
- یک کیلوگرم گوشت چرخ شده
- ۳ حبه سیر خرد شده
- یک پیمانه، نخود فرنگی پخته شده
- ۲ قاشق سوپ خوری، جعفری خرد شده
- یک قاشق سوپ خوری، رب گوجه فرنگی
- ۲ تا ۳ عدد هویج
- یک عدد پیاز خرد شده
- ۶ تا ۸ عدد سیبزمینی
- نمک و فلفل به میزان لازم در غذا
- روغن به مقدار کافی
طرز تهیه پای همبرگر
ابتدا در تابه مورد نظر خود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیری که از قبل خرد شده را داخل روغن تفت دهید. سپس بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه گوشت چرخشده را اضافه کنید و مواد را باهم تفت دهید؛ همزمان ادویه نمک و فلفل را روی مواد بریزید سپس یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید. پای همبرگر شما آماده است و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
سس قارچ مکمل پای همبرگر میباشد که برای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:
- ۲ پیمانه شیر
- یک پیمانه قارچ ریز، خرد شده
- ۱ قاشق چای خوری رزماری، خرد شده
- ۱ قاشق چای خوری نعناع خشک شده
- ۴ قاشق سوپ خوری آرد
- ۴ قاشق سوپ خوری کره
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ
برای درست کردن سس قارچ، ابتدا در تابه موردنظر خود کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کره آب شد آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس کم کم و به آرامی شیر را روی آن بریزید و به هم زدن مواد ادامه دهید. ادویه نمک و فلفل، نعناع و رزماری را اضافه کنید سپس قارچ هایی که از قبل خرد شده را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مواد غلیظ شود و آن را از روی حرارت بردارید.
سیبزمینیها را شسته و به صورت خلالی یا باریک خرد کنید؛ همچنین پوست هویج را گرفته و آن را خورد کنید. در این میان فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و روشن کنید. ته ظرفی که قرار است مواد را داخل آن بریزید با مقدار کمی روغن چرب کنید. مخلوط گوشت چرخ شده که قبلا آن را آماده کردهاید داخل ظرف بریزید و با لیسک آن را پهن کنید. هویج خرد شده به همراه نخود فرنگی را روی گوشت داخل ظرف بریزید و حالا سیبزمینیها را روی مواد به ترتیب بچینید. سس قارچی که آماده کردهاید را به آرامی روی مواد بریزید.
ظرف را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا در این مدت سیبزمینیها سرخ شوند. بعد از ۴۵ دقیقه ظرف را بیرون بیاورید. پای همبرگر با سس قارچ شما آماده میباشد. میتوانید با کمی جعفری خرد شده آن را تزئین و نوش جان کنید.
خواص قارچ
قارچ، خوراکی بسیار خوشمزهای است که دارای شکلها و بافتهای مختلفی میباشد. قارچ از خاصیتهای زیادی برخوردار است که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد:
- پیشگیری از کلسترول بالا
- پیشگیری از پروستات
- کاهش وزن
- افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن
- جلوگیری از سرطان سینه
- درمان کمخونی
- دشمن دیابت
- کنترل فشارخون
سخن پایانی
روزهایی که وقت کافی برای آماده کردن غذا ندارید یا مایل هستید یک غذای ساده را تهیه کنید از دستور بالا کمک بگیرید و پای همبرگر با سس قارچ را آماده کنید و همچنین این غذا برای افطاری بسیار مناسب میباشد و میتوانید در مدت کوتاهی آن را آماده کنید. لازم به ذکر است؛ غذایی که آماده میکنید باید از ارزش غذایی برخوردار باشد تا با سرو کردن آن انرژی مورد نیاز بدن تامین شود.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!