قرار است تا طرز تهیه جوجه چینی با دلستر را آموزش دهیم تا به این گونه بتوانید یک غذای خوشمزه و لذیذ برای خانواده و یا دوستان خود تهیه کنید، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
مزهدار کردن فیله مرغ
برای مزهدار کردن این غذا خوشمزه در ابتدا باید فیله مرغ تهیه کنید و بعد از آن فیله مرغ را از قسمت درازا برش بزنید و آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. سپس فیله مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران آغشته کنید و بگذارید تا فیله مزه دار شود. بهتر است که بدانید این کار برای خوشمزهتر شدن جوجه چینیها است.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با دلستر
همان طور که میدانید برای تهیه هر غذا در ابتدا باید مواد آن را تهیه نمایید که این موضوع شامل تهیه غذای جوجه چینی با دلستر نیز میباشد. اگر شما تمایل دارید این غذای خوشمزه را برای خانواده، دوست آشنا و یا نزدیکان خود تهیه کنید در ابتدا باید بدانید که چه موادی برای تهیه جوجه چینی با دلستر لازم است و آنها را تهیه نمایید تا در هنگام پخت غذا با مشکلی رو به رو نشوید. حال مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با دلستر عبارتند از: دلستر و یا شیر نصف پیمانه، فیله مرغ ۵۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد آرد ۱ پیمانه، روغن مایع یا روغن زیتون به مقدار لازم، بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، زردچوبه یا زعفران به مقدار لازم. دوستان عزیز دقت نمایید در تهیه مواد لازم این غذا میتوانید به جای دلستر از نصف پیمانه شیر استفاده کنید، البته اگر تمایل دارید تا از شیر استفاده کنید، نباید دیگر از دلستر استفاده نمایید و برعکس. یعنی اگر میخواهید از دلستر استفاده کنید دیگر استفاده از شیر نیازی نیست. گاهی اوقات مشاهده میشود که برخی از دوستان عزیز هم از شیر و هم از دلستر در تهیه این غذا استفاده میکنند. در این باره باید بگوییم که استفاده هم شیر و هم دلستر در تهیه این غذا نتیجه مطلوب و لذیذی برای شما نخواهد داشت، به همین دلیل توصیه میکنیم که از یکی از آنها یعنی یا از دلستر و یا از شیر در تهیه این غذای فوق العاده لذیذ استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه : انواع غذاها با دلستر
طرز تهیه جوجه چینی با دلستر
اگر از آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید تا غذاهای لذیذ و متنوعی را برای خانواده و یا دوستان خود تهیه کنید، قطعا تا به اکنون در اینترنت و یا شبکههای مجازی که به طرز تهیه غذا میپردازند و یا حتی از زبان دوستان و یا آشنایانتان غذایی با نام جوجه چینی با دلستر را شنیدهاید و تمایل پیدا کردهاید تا این غذای جذاب و لذیذ را برای یک بار هم که شده تهیه کنید. حال سوالی که برای شما به وجود آمده، این است که طرز تهیه جوجه چینی با دلستر چگونه است؟ اگر تمایل دارید تا به صورت دقیق طرز تهیه این غذای لذیذ را بدانید، پیشنهاد میکنیم این قسمت از مقاله را از دست ندهید، چرا که در این قسمت قرار است به طرز تهیه جوجه چینی با دلستر بپردازیم.
برخی از افراد تمایل دارند تا قبل از تهیه این غذا، فیله مرغ خود را مزهدار کنند تا به این گونه نتیجه لذیذترو خوشمزهتر شود. حال اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید تا فیله مرغ خود را در ابتدا مزهدار کنید، بهتر است که فیله را برش بدهید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس فیله مرغ خود را با موادی مانند: پیاز، نمک، زعفران، فلفل و آبلیمو آغشته کنید و بعد از آن تا یک مدت بگذارید تا فیله با موادی که با آن ترکیب کردهاید مزهدار شود. البته این موضوع را هم باید افزود که خیلی از افراد برای تهیه این غذا در ابتدا مرغ خود را مزهدار نمیکنند، چرا که برای مزهدار کردن مرغ باید هم زمان صرف کنند و هم حوصله داشته باشند و به همین دلیل ترجیح میدهند تا بدون مزه دار کردن به تهیه آن بپردازند. به همین دلیل میتوان این گونه بیان کرد که شما میتوانید بدون مزه دار کردن فیله مرغ نیز این غذای جذاب را تهیه کنید.
حال برای تهیه این غذا بهتر است که در ابتدا بکینگ پودر و نمک را با شیر و یا دلستر حل کنید، (همان طور که در قسمت قبل بیان کردیم میتوانید یا از شیر و یا از دلستر برای تهیه جوجه چینی استفاده کنید). سپس تخم مرغها را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و بعد از این که مواد گفته شده را به خوبی هم زدید، روغن و آرد را اضافه کنید و بعد از آن دوباره هم بزنید. این نکته را بهتر است که بدانید مواد گفته شده را باید آنقدر هم بزنید تا در نهایت یک مواد یکدست داشته باشید. زمانی که مواد شما یکدست شد بهتر است که مواد را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این که حدود یک الی دو ساعت مواد خود را در یخچال قرار دادید، میتوانید فیله را در موادتان بگذارید و در یک قابلمه کوچک و پر روغن سرخ کنید. بهتر است که بدانید اگر روغن شما آنقدر که باید زیاد نباشد مرغ به شکل پفکی سرخ نخواهد شد، به همین دلیل بهتر است برای اینکه مرغ به خوبی سرخ شود و به شکل پفک درآید، از روغن زیاد استفاده کنید. نکته بسیار مهم این است که باید حواستان به شعله اجاق باشد، چرا که شعله اجاق باید ملایم باشد در غیر این صورت خمیر در روغن داغ میسوزد و بوی بدی به وجود میآورد.
به یاد داشته باشید که برای طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر نیازی نیست که تکههای مرغ را مزهدار کنید، چرا که خود خمیری که با دلستر درست میکنید، به اندازه کافی طعمدار است و خود دلستر و گاز درون آن سریع به گوشت مرغ شما مزه میدهد. البته مهم است که در انتخاب نوع دلستر دقت کنید که طعم دلستر ساده باشد و اصلا رژیمی نباشد، چرا که خود قند درون دلستر طعم دهنده اصلی جوجه چینی شما میباشد. البته این موضوع را هم باید افزود که میزان این قند خیلی کم است و دلستر ساده طعم تلخی دارد، اما قند درون این نوشیدنی مورد نیاز شما است. پس خیلی سریع این خمیر را درست کنید و جوجه چینی پفکی را برای خود درست نمایید و خوردن آن لذت ببرید پس برای پخت این غذای خوشمزه خرید دلستر را فراموش نکنید !!
نکاتی مهم برای طرز تهیه جوجه چینی
اگر تمایل ندارید تا جوجه چینی خود را با دلستر درست کنید، میتوانید همین مواد را بدون دلستر و با شیر درست کنید. به یاد داشته باشید طرز تهیه مواد و مراحل تهیه آن یکسان است و فقط شما به جای استفاده از دلستر از شیر استفاده میکنید. همان طور که در قسمت قبل توصیه کردیم به هیچ عنوان از دلستر و شیر به طور همزمان استفاده نکنید. برخی از افراد برای تهیه جوجه چینی خود تمایلی ندارند تا از دلستر استفاده کنند، به همین دلیل به جای دلستر از شیر استفاده میکنند و میتوانند شیر را جایگزین دلستر کنند. با استفاده از شیر نیز میتوانید یک طعم عالی به جوجه چینی خود بدهید و آن را سرخ کنید.
این موضوع را هم باید افزود که تهیه جوجه چینی با آرد ذرت نیز به همین صورت است، یعنی شما میتوانید برای تهیه جوجه چینی هم از آرد ذرت و هم از آرد گندم استفاده کنید. یکی از مزایای جوجه چینی این است که فیله مرغ به سرعت میپزد و با این که در روغن زیاد سرخ میشود، اما روغن زیادی به خورد آن نمیرود و این موضوع باعث شده است، خیلی از افراد تمایل داشته باشند تا این غذای لذیذ را بیشتر برای خود و خانواده و یا دوستانشان درست کنند. اگر فیله مرغ ندارید و یا دسترسی به آن برای شما سخت است، میتوانید از سینه مرغ استفاده کنید. برای این کار کافیست تا سینه مرغ را نازک برش بزنید و سپس تمام مراحلی که در قسمت قبل شده است را انجام دهید و در نهایت آن را سرخ کنید. بعد از این که مرغ را سرخ کردید، میتوانید این غذای خوشمزه و لذیذ را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و یا به صورت ساندویچ میل کنید و از آن لذت ببرید.
میتوان به جرات بیان کرد که اگر برای یک بار هم که شده، این غذا را برای خود و یا خانواده تان درست کنید، قطعاً تمایل دارید تا هر از گاهی این غذا را تهیه کنید، چرا که طعم این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است و هر فردی را شیفته خود میکند. خیلی از افراد بعد از درست کردن این غذا در نظرات بیان کردهاند که این غذا طعم بسیار خوبی داشته است و یکی از غذاهای متفاوتی بوده است که تا به اکنون درست کردهاند. به هر حال پیشنهاد میکنیم که برای یک بار هم که شده این غذای هیجان انگیز و خوشمزه را برای خود و یا خانوادهتان درست نمایید.
سخن پایانی
جوجه چینی یک غذای متفاوت و لذیذ است که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کردهاست. برای تهیه این غذا میتوانید یا از دلستر و یا از شیر استفاده کنید و قبل از تهیه آن میتوانید مرغ را مزه دار کنید. این موضوع را هم باید افزود که در هنگام سرخ کردن مرغ باید از روغن زیاد استفاده کنید و شعله اجاق باید ملایم باشد تا مرغ در روغن نسوزد.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!
یک پاسخ