شیرینی همیشه یکی از موارد پرمصرف در پذیراییها است و اکثر مردم از خوردن با چای و قهوه لذت میبرند. شیرینیها دو نوع تر و خشک دارند. شیرینیهای خشک متنوعی وجود دارد که هر کدام با طعم و مزه خاص و خوشمزه خود طرفداران زیادی دارند.
شیرینی میشکا که به شیرینی میکادو معروف است، یکی از شیرینی های محبوب و نوستالوژی است که مزه خوشمزه آن همچنان طرفداران زیادی دارد. در تهیه شیرینی میکادو از نان میشکا یا نان بستنی استفاده میشود. شیرینی میکادو نوعی شیرینی خشک لایهای است و شبیه ویفر است که معمولا تعداد لایههای آن بین 3 تا 5 عدد است.
این شیرینی بیشتر در مراسمات عزاداری استفاده میشود؛ ولی آنقدر خوشمزه است که در عید نوروز و مراسمات مختلف نیز سرو میشود. از نظر میزان کالری در هر 100 گرم از این شیرینی 370 کالری وجود دارد و جزء موادغذایی پرکالری به حساب میآید. از این رو برای افراد دچار چاقی و اضافه وزن مناسب نیست.
اگر علاقه مند به یادگیری طرز تهیه شیرینی میکادو هستید؛ با ما همراه باشید. در ادامه مطلب قصد داریم آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه 4 نوع شیرینی میکادو را برای شما علاقهمندان بیان کنیم.
1) شیرینی میکادو ساده
شما میتوانید این مدل شیرینی را برای 8 نفر طبق مواد لازم و دستور پختی که در بخش پایین آمده است؛ تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو
آرد نخودچی———— 100 گرم
آرد قنادی————— 150 گرم
روغن مایع—————-160 گرم
پودر قند—————— 200 گرم
پودر کاکائو ————— 3 قاشق غذاخوری
پودر هل——————-1 قاشق مرباخوری
کره————————-100 گرم
نان میکادو —————–4 ورق
شکلات آبشده———–به میزان لازم
پودرنارگیل یا پودرپسته—-به میزان لازم
دستور پخت
ابتدا آرد را دو الی سه مرتبه الک کنید و در یک ماهیتابه با حرارت متوسط تفت دهید. پس از کمی تفت دادن آرد نخودچی را هم کمی تفت داده و اضافه کنید و مجددا 1 الی 2 دقیقه هم بزنید. سپس پودرکاکائو و پودرهل را هم اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
روغن را آهسته آهسته به آرد اضافه کرده و همزده تا آرد و روغن با هم ترکیب شده و خمیر یکدستی بدست آید. در آخر کره آب شده را اضافه کرده و سپس شعله را خاموش کنید. پس از آن پودر قند را الک کرده و اضافه می کنیم.
یک ورق نان میکادو را پهن کرده و مواد را روی آن پخش میکنیم. سپس ورق دیگری از نان میکادو را روی آن می گذاریم و فشار میدهیم تا به مواد بچسبد. این کار را تا پایان نان میکادو و مواد انجام میدهیم (تعداد لایهها بستگی به سلیقه شما دارد.)
در لایه آخر هم شکلات آب شده را روی آن میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم. توصیه میشود یک جسم سنگین را روی آن قرار داده تا خوب بهم بچسبند. حالا نوبت آن است که با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید. در نهایت میکادو را به برشهای مساوی تقسیم کرده و در ظرفی قرار دهید. شیرینی میکادو آماده است و می توانید آن را میل کنید.
2) شیرینی میکادو زعفرانی
شیرینی میکادو زعفرانی نوع دیگری از انواع شیرینیهای میکادو بوده که طبق مراحل زیر میتوانید آن را برای 6 نفر درست کنید.
مواد لازم
نان مخصوص میکادو———— 4عدد
آرد——————————1 لیوان
زعفران دم کرده—————نصف فنجان
روغن جامد——————–1 لیوان
پودر قند———————-نصف لیوان
پودر نارگیل و پودر پسته—–به مقدار لازم
دستور پخت
ابتدا آرد را الک کرده و در یک ماهیتابه کمی تفت دهید. سپس روغن را افزوده و به خوبی هم بزنید. پودر قند را الک کرده و اضافه کنید. زعفران دم کرده را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کنید. یک ورق میکادو را پهن کرده و مواد را بر روی آن پخش کنید.
نان دیگری قرار داده و روی آن مواد میریزیم. این کار را تا اتمام نان و مواد تکرار کنید. سپس شیرینی را به مدت دو ساعت در پخچال قرار دهید. حالا شیرینی را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کرده و آن را برش دهید. شیرینی میکادو آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی بهشتی
3) شیرینی میکادو با ارده
اگر شما هم تمایل دارید این شیرینی را با ارده درست کنید، میتوانید این مراحل را برای 8 نفر انجام دهید.
مواد لازم
آرد سفید————————-1 پیمانه
نان میکادو————————-4 ورق
روغن جامد————————1 پیمانه
پودر کاکائو————————-5/1 قاشق غذاخوری
پودر قند—————————-1 پیمانه
ارده ——————————- 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یا پودر پسته———-پیمانه
وانیل——————————- به مقدار کم
دستور پخت
آرد را الک کرده و در ماهیتابه تفت دهید. روغن را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پودر کاکائو و پودر قند را الک کرده و اضافه کنید. ورق میکادو را پهن کرده و موارد را بر روی آن پخش کنید. ورق دیگری را روی مواد قرار داده و فشار دهید تا به مواد بچسبد.
این کار را تا اتمام نان میکادو و مواد ادامه دهید. در این مرحله باید میکادو را طی بازه رمانی یک ساعت درون یخچال بگذارید. نهایتا روی شیرینی را با پودر نارگیل تزیین کرده و آن را با چاقو برش دهید. شیرینی میکادو آماده است و می توانید آن را میل کنید.
4) شیرینی میکادو با شیرخشک
با استفاده از این مواد و دستور پخت، میتوانید نوع دیگری از انواع شیرینیهای میکادو را تهیه کنید:
مواد لازم
آرد قنادی————- 150 گرم
شیر خشک———- 2 قاشق سوپخوری
شیر ——————-4 قاشق سوپخوری
کره——————— 150 گرم
وانیل——————– قاشق چاییخوری
پودر قند —————– پیمانه پر
پودر بادام ————— به مقدار کم
نان میکادو—————4 ورق
دستور پخت
آرد را دو الی سه دفعه الک کرده و در ماهیتابه تفت دهید. سپس کره را اضافه کرده و یک الی دو دقیقه هم بزنید. پودر قند، وانیل و شیر خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ورق میکادو را پهن کرده و موارد را بر روی آن پخش کنید.
ورق دیگری را روی مواد قرار داده و فشار دهید تا به مواد بچسبد. این کار را تا اتمام نان میکادو و مواد ادامه دهید. سپس میکادو را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. نهایتا روی شیرینی را با پودر نارگیل تزئین کرده و آن را با چاقو برش دهید. شیرینی میکادو آماده است و می توانید آن را میل کنید.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!