یکی از محبوبترین سسهای ایتالیایی، سس آلفردو است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. پنیر، شیر، خامه و سیر از اجزای تشکیل دهنده سس آلفردو اصیل هستند و قارچ، مرغ یا سبزیجات نیز در تهیه پاستا مورد استفاده قرار میگیرند. پس از اضافه نمودن پاستا و مخلفات آن به سس آلفردو، میتوانید از طعم بینظیر و شگفتانگیز این غذا لذت ببرید و حتی آن را برای پذیرایی از مهمانها در وعدههای نهار یا شام تهیه کنید. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه پاستا با سس آلفردو را به شما آموزش دهیم و شما را با فوت و فنهای درست کردن این غذای خوش طعم آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
۱. ۵ پیمانه پنیر پارمزان
۱ پیمانه خامه پر چرب
۱ حبه متوسط سیر له شده
۱/۴ پیمانه کره گیاهی
۲ قاشق غذاخوری شیر
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
۱/۴ پیمانه جعفری تازه خورد شده (به دلخواه)
دستور پخت
برای تهیه سس آلفردو، شیر را به خامه اضافه کنید تا رقیق شود. سپس کره را درون یک تابه گود قرار داده و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن کره، سیر را به آن اضافه کنید و مواد را به مدت چند دقیقه تفت دهید. سپس خامه رقیق شده را به مواد تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه آنها را مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن خامه با سیر، پنیر را اضافه کنید و سرعت هم زدن مواد را بالا ببرید. پس از ذوب شدن پنیر، میتوانید شعله را خاموش کرده و جعفری خورد شده را به سس بیفزایید.
در این روش سس آلفردو شما غلظت زیادی پیدا میکند برای همین اگر تمایل دارید که سس شما رقیقتر شود پیشنهاد میکنیم به مواد اولیه آن، نصف پیمانه شیر اضافه کنید. میزان شیر، غلظت سس شما را مشخص میکند. طبیعتا هرچه شیر بیشتری بریزید سس شما رقیقتر و هرچه شیر کمتری بریزید سس شما غلیظتر میشود.
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
در ادامه این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پاستا با سس آلفردو را با دو روش مختلف به شما آموزش دهیم. پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از نکات تکمیلی که در پایان این مقاله بیان میکنیم، نهایت استفاده را ببرید.
1) طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و قارچ
-
مواد لازم
۲۰۰ گرم پاستا پنه
۱ تکه سینه مرغ (۳۰۰ گرم)
۳۰۰ گرم قارچ ورقه شده
۱ حبه سیر له شده
۲ قاشق غذاخوری روغن بدون ترانس
-
دستور پخت
ابتدا مرغ را با مقداری روغن، سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا استراحت کند. سپس روغن را در تابه بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. در ادامه قارچ ها را اضافه کنید و آنها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس قارچها را از تابه خارج کنید و به جای آن مرغ را در روغن تفت دهید. حرارت شعله را کمی بالاتر ببرید و پس از گذشت ۵ تا ۷ دقیقه، مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
در مرحله بعد سس آلفردو را با حرارت ملایم گرم کنید و در این فاصله قابلمهای را پر از آب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پاستاها را داخل قابلمه بریزید و اندکی صبر کنید تا نرم شوند. پس از گذشت چند دقیقه، آنها را آبکش کنید و به همراه قارچ به سس آلفردو اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس به خورد پاستا برود و به خوبی با آنها ترکیب شود. سپس پاستا شما آماده است و میتوانید آن را به همراه سینه مرغ گریل شده سرو کنید.
2) طرز تهیه پاستا پنه با اسفناج
-
مواد لازم
۲۰۰ گرم پاستا پنه
۲ پیمانه اسفناج
۱ قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
-
طرز تهیه
یکی از انواع پاستاهای سبزیجات، پاستا پنه آلفردو با اسفناج است که برای تهیه آن باید مراحل زیر طی شود.
ابتدا اسفناجها را درون یک تابه ریخته و حرارت دهید تا آب آنها به خوبی گرفته شود. سپس یک قاشق غذاخوری روغن را به تابه اضافه کنید و اسفناجها را تفت دهید. پس از یک تا دو دقیقه سس آلفردو را به تابه اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پاستا پنه آبکش شده را به تابه اضافه کنید و پس از مخلوط شدن مواد، آنها را در ظرف سرو قرار دهید. این پاستا آلفردو با سبزیجات تهیه میشود و از این رو برای گیاه خواران انتخاب بسیار مناسبی است.
در پایان توجه داشته باشید که میتوانید در تهیه سس آلفردو، آرد و شیر را جایگزین خامه کنید و به وسیله یک پیمانه شیر و دو قاشق آرد، سس را تهیه کنید. همچنین میتوانید از پنیر پارمزان کمتری استفاده کرده و یا آن را حذف کنید تا سس شما سبکتر و سالمتر تهیه شود و کالری زیادی نداشته باشد.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!