برای سلامتی هر چه بیشتر انسانها، نیاز بوده تا مواد سالم و طبیعی مانند سبزیجات استفاده کنند. استفاده از سبزیجات و صیفیجات بسیار برای سالم زندگی کردن انسان نیاز است. یکی از معروفترین وخوشمزهترین سالادها، که متعلق به کشورهای عربی بوده و موادی بسیار خوشمزه در آن استفاده میگردد، سالاد تبوله است. باین سالاد بسیار مناسب استفاده در مجالس و مهمانیها است. شباهت این سالاد به سالاد شیرازی زیاد بوده و به همین دلیل در میان ایرانیان محبوبیت بالایی دارد. این سالاد را به عنوان پیش غذا میتوان میل نمود.
مواد مورد نیاز سالاد تبوله
برای تهیه این سالاد مقوی و خوشمزه مواد زیر را با نسبت گفته شده تهیه کنید. موادی که در زیر گفته شده مناسب 8 نفر میباشد
مواد لازم برای سالاد:
- بلغور گندم 2 پیمانه
- آب جوش 4 پیمانه
- جعفری تازه 3 پیمانه
- نعناع تازه ½ 1 پیمانه
- پیازچه 8 عدد
- پیاز کوچک قرمز 2 عدد
- خیار خرد شده بزرگ 1 عدد
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه ½ پیمانه
- گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
مواد لازم برای سس سالاد
- خردل 2 قاشق چایخوری
- موسیر 1 عدد متوسط
- روغن زیتون ⅔ پیمانه
- سرکه انگور ½ پیمانه
- فلفل 1 قاشق غذا خوری
- نمک 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سالاد
در ابتدا بلغور را به صورت دستی و سنتی تمیز کنید. سپس بلغور را به طور کامل داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید. با ریختن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن، بلغور را به حالت خمیری در بیاورید. پس از مخلوط شدن آن به طور کامل آب جوش را به طور کامل به ان اضافه میکنیم. برای ظرف درب گذاشته و یک ربع ساعت صبر میکنیم. با این کار بلغور از حالت سفتی خود خارج شده و به صورت خوبی نرم میشود. خیار و گوجه را در ظرفی جداگانه به صورت نگینی یا ساطوری خرد میکنیم. این اندازه به صورت دلخواه بوده و میتوان آن را ریز و یا درشتتر خرد کرد. خیار و گوجه را به ظرف اصلی سالاد منتقل میکنیم. سپس پیاز و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به ظرف اصلی اضافی میکنیم. پس از گذشت 15 دقیقه از ترکییب بلغور با آب جوش، آب باقی مانده را از ظرف دور میریزیم. سپس بلغور را به صورت نهایی به ظرف اصلی منتقل میکنیم. اکنون خود سالاد اماده بوده و پس از آن به سراغ درست کردن سس آن میرویم. روغن زیتون را به آبلیمو اضافه کرده و چاشنیها را مانند نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. پس از هم زدن سس به طور کامل، آن را روی سالاد ریخته و به خوبی با سالاد ترکیب میکنیم. برای ترکیب شدن، حدود نیم الی یک ساعت ظرف را داخل یخچال میگذاریم.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!