برای ورود به پنل فروش سازمانی لطفا روی این بنر کلیک کنید

انواع شربت برای نذری نیمه شعبان

شربت برای نذری نیمه شعبان
زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

نیمه شعبان که به عنوان یکی از بهترین و برترین روزها برای شیعیان شناخته شده است، همواره شور و حال عجیبی را میان مردم به وجود می­آورد. در این روز عزیز به مناسبت ولادت امام زمان (عج) نذری ­های مختلفی تهیه و میان مردم پخش می­شود. یکی از نذری‌هایی که در این روز رایج است و مردم به تهیه آن اقدام می‌کنند، شربت است. اگر شما هم برای نیمه شعبان قصد دارید که شربت نذری آماده کنید، اما نمی‌دانید چه شربتی باید تهیه نمایید پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

شربت خاکشیر

شربت خاکشیر یکی از شربت­هایی است که همیشه دارای طرفدار است. برای این که این شربت را برای نذری نیمه شعبان آماده کرد، باید مواد زیر تهیه شود:

خاکشیر

آب

گلاب

شکر

قالب های یخ

آب لیموی تازه

عکس انواع شربت برای نذری نیمه شعبان

طرز تهیه شربت خاکشیر

اولین کاری که باید برای تهیه شربت خاکشیر انجام داد، شستن خاکشیر است. خاکشیر را 1 تا 2 ساعت خیسانده تا خاکشیرها ته نشین گردد. بعد از این که آب را چند بار عوض کردید و به خوبی شسته شد، می­توانید خاکشیر را در پارچی ریخته و باقی مواد از قبیل گلاب، آب، شکر و آب لیموی تازه را به آن افزود. قالب­های یخ را در مخلوط ریخته تا خنک شود و سپس می­توان آن را سرو کرد.

شربت لیمو و نعنا (لیموناد نعنایی)

لیمو و نعناع را می­توان یکی از ایده آل­ترین شربت­هایی دانست می­توان آماده کرد. اما برای تهیه این شربت به اندازه 2.5 پیمانه باید مواد زیر را آماده کنید:

پوست لیمو: 3 عدد

شکر: یک پیمانه

شاخه نعنای تازه: 2 پیمانه

آب: 2 پیمانه

عکس انواع شربت برای نذری نیمه شعبان

طرز تهیه شربت لیمو و نعناع

ابتدا در یک قابلمه متوسط باید آب، پوست لیمو و شکر را ریخته و بگذارید به جوش آید. سپس باید هم زده شود تا شکر حل گردد. پس از آن قابلمه را از روی حرارت باید برداشت و نعناع را هم به آن اضافه کرد. بعد از این که حسابی هم زده شد، درب ظرف را باید بست و 1 ساعت در دمای محیط قرار داد تا سرد شود. بعد از یک ساعت مایع به دست آمده را باید از صافی رد کرد و شربت را در یخچال قرار داد تا خنک شود.

بعد از این که شربت لیمو و نعناع آماده شد حالا باید لیموناد نعنایی را آماده کرد. برای این که لیموناد نعنایی آماده شود مواد زیر را آماده کنید:

شربت لیمو و نعناع: 2 پیمانه

یخ خرد شده: 2 پیمانه

آب سرد: 2 پیمانه

آب لیموی تازه: یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه لیموناد نعنایی

تمام مواد بالا را باید با یکدیگر مخلوط کرد و به خوبی هم زد. بعد از این که به خوبی مخلوط شد در یک پارچ ریخته و لیوان­های مورد نظر را پر کنید.

شربت زعفران

شربت زعفران یکی از خوش رنگ­ترین و خوش طعم­ترین شربت­های مناسبتی است که معمولا در اعیاد بین مردم تقسیم می­شود. برای تهیه این شربت خوشمزه برای 4 نفر باید مواد زیر را ابتدا آماده کرد:

آب: نیم لیتر

شکر: به مقدار لازم

زعفران ساییده شده: 1.2 قاشق غذا خوری

گلاب: 3 قاشق غذا خوری

عکس انواع شربت برای نذری نیمه شعبان

طرز تهیه شربت زعفران

برای تهیه شربت زعفران باید اول آب را داخل قابلمه ریخته تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن شعله گاز را کم کرده و شکر را به آن اضافه کنید. باید این مخلوط به خوبی هم زده شود تا شکر حل شود. بعد از این که شکر حل شد، زعفران خیس خورده را باید به مخلوط آب و شکر افزود. پس از یک دست شدن این مواد، گلاب را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا 15 دقیقه روی حرارت قرار گیرد و غلیظ شود.

بعد از به غلظت رسیدن شربت، قابلمه را از روی حرارت برداشته تا خنک گردد. این شربت را پس از خنک شدن باید در یخچال گذاشت تا سرد شود. در زمان سرو کردن تنها یک سوم لیوان را باید از این شربت پر کرد و باقی آن را آب خنک و یخ ریخت.

شربت تخم شربتی

تخم شربتی علاوه بر این که می­تواند یک نذری خوب محسوب شود، در آرامش اعصاب، بر طرف کردن درد معده، بهبود فشار خون و.. نیز موثر است. برای تهیه تخم شربتی مواد زیر را باید آماده کرد:

تخم شربتی

شکر

گلاب

آب

عکس انواع شربت برای نذری نیمه شعبان

طرز تهیه تخم شربتی

تخم شربتی را ابتدا در یک کاسه ریخته و اجازه دهید تا دانه­های آن روی آب قرار گیرد و بعد از سنگین شدن ته نشین گردد. در این صورت اگر خاشاکی هم در میان دانه­ها باشد روی آب مانده  و به راحتی می­توان آن را جدا کرد. در ظرفی دیگر، آب و شکر را ریخته و روی حرارت قرار داده تا قوام آید.

بعد از غلیظ شدن مخلوط آب و شکر، در صورتی که تمایل داشتید می­توانید از زعفران دم کرده برای تغییر رنگ شربت استفاده کنید. دم کرده زعفران را به شهد افزوده و سپس گلاب را اضافه نمایید. بعد از 5 دقیقه می­توانید شعله را خاموش کرده و بگذارید تا سرد شود. در آخر باید تخم شربتی­های شسته شده را به شهد اضافه کرده و هم بزنید. بعد از هم زدن، به مدت 30 دقیقه مخلوط را در یخچال گذاشته و سپس می­توان آن را میل کرد.

چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟

برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اشتراک گذاری مطلب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
لوگو آوان مال