سوپ جو برای افرادی که به سرما خوردگی مبتلا شدهاند؛ بسیار مفید است و آن را میتوان به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد. در ادامه به آموزش این نوع سوپ میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه
جو پوستکنده خشک—————دویست گرم
قار————————————دویست گرم
هویج خرد شده———————-دو عدد متوسط
جعفری خرد شده——————–دو قاشق سوپخوری
خامه صبحانه————————-صد گرم
شیر———————————–یک لیتر
گوشت مرغ ریز شده—————–صد گرم
آبلیمو ترش—————————دو قاشق سوپخوری
فلفل سفید—————————-یک قاشق چایخوری
نمک————————————به میزان کم
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه
ابتدا جو را از شب قبل یا دو ساعت قبل خیس کنید. آب روی آن را دور بریزید و محتویات باقی مانده را به همراه میزان کافی آب در قابلمهای بریزید. این قابلمه باید دارای فضای کافی برای مواد سوپ جو شما باشد. پس از ریختن جو در قابلمه، هویج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدودا ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزد.
در مرحله بعد، مرغ را همراه با یک عدد هویج و پیاز درسته را برای گرفتن بوی زهم مرغ اضافه کنید. از افزودن هر گونه ادویه بپرهیزید تا رنگ سوپ را عوض نکند. در ادامه شیر را افزوده، اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و مواد با شیر مغز پخت شوند.
در این مرحله فلفل سفید و نمک را اضافه کنید. همچنین قارچ خرد شده را به سوپتان اضافه کرده و وقتی که مواد پخته و آماده شد؛ مرغ را به مواد بیفزایید. در این جا برای اضافه کردن گوشت مرغ به سوپ، ابتدا آن را ریش ریش کرده و سپس به سوپ اضافه کنید. در مرحله بعد چند قاشق از مواد آماده شده را در کاسهای بریزید و خامه را با آن ترکیب کنید و هم بزنید. سپس آن را به سوپ اضافه کنید.
این کار را به این علت انجام دهید که به خامه شوک داده شود و همچنین خامه در سوپ حالت بریده بریده به خود نگیرد. حتی اگر خامه به مدت سی دقیقه روی حرارت قرار بگیرد؛ به شکل بریده بریده در نمیآید. پس از آماده شدن، در لحظات آخر جعفری را به آن اضافه کنید.
شما میتوانید این سوپ خوش مزه را با نان تست میل کنید. ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که جعفری را حتما در لحطات آخر اضافه کنید، حتی زمانی که سوپ شما آماده شده است تا از هدر رفتن ویتامین c جعفری جلوگیری شود.
لطفا در ساخت این سوپ از هویج رنده شده استفاده نکنید، زیرا رنگ سوپ را تغییر میدهد. در تهیه این نوع سوپ، اگر طعم تندی را دوست دارید؛ حتی میتوانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید.
نکات قابل توجه
– برای تهیه این سوپ، شما میتوانید از هر نوع سبزیجات اعم از هویج خرد شده یا رنده شده، ذرت کنسروی، کرفس خرد شده و یا ذرت پخته شده طبق سلیقه خود استفاده کنید.
– اگر شما گیاه خوار هستید، میتوانید به جای شیر از شیر گیاهی مثل شیر بادام استفاده کنید.
– همچنین شما در تهیه این سوپ میتوانید از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید. در صورت به کار گیری این روش، اضافه کردن ادویه را فراموش نکنید. البته اگر آب مرغ شما ادویه دار است، نیازی به این کار نمیباشد.
– نکته قابل توجه دیگر این است که اگر در تهیه این سوپ از شیر داغ استفاده نمایید و نمک را به صورت جداگانه اضافه نکنید، سوپ شما هرگز بریده بریده نخواهد شد.
– اگر میخواهید برای طعم دادن به سوپ از لیمو تازه استفاده کنید؛ دقت کنید که حتما پس از پخت و در زمان مصرف سوپ باشد.
– در صورتی که میخواهید سوپ شما غلظت بیشتری داشته باشد، مقدار شیری که به مواد اضافه میکنید باید کمتر باشد.به همین صورت اگر میخواهید سوپ شما رقیقتر باشد؛ مقدار شیر اضافه شده باید بیشتر شود. پس میزان غلظت سوپ کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
– اگر مایل باشید میتوانید قبل از اضافه کردن قارچ، سوپ را در مخلوط کن بریزید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. سوپ مخلوط شده را دوباره در قابلمه بریزید و سپس قارچها را به آن اضافه کنید.
سخن پایانی
در این مطلب سعی کردیم آموزش جامع و کامل سوپ جو با شیر و خامه را در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم برای شما مفید باشد و بتوانید این سوپ لذیذ را به راحتی درست کنید.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!