باقالی پلو با مرغ یکی از انواع پلوهای ایرانی است ، و از محبوبترین و پر طرفدارترین غذاها میباشد. طعم لذیذ و خوشمزهای دارد، بخصوص برای افرادی که باقالی را دوست دارند. این پلو ساده همراه با گوشت گردن و ماهیچه و گوشت بسیار پر طرفدار است. باقالی پلو تقریبا مثل زرشک پلو است با این تفاوت که بهجای زرشک باقالی در آن وجود دارد. در این مطلب سعی داریم شما را با تهیه باقالی پلو با مرغ بیشتر آشنا کنیم پس ما را تا انتها همراهی کنید.
مواد لازم برای پخت غذای ۴ نفر
باقالا سبز: ۲ پیمانه
برنج: ۴ پیمانه
پیاز :۲ عدد درشت
گوشت مرغ: ۴ تکه ران یا سینه
سینه: ۲ حبه
شوید تازه: ۳ توسط غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مفدار لازم
روغن و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ
ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و تفت میدهیم. بعد سیر را رنده میکنیم و تا زمانی که عطر سیر را حس کردید تفت خواهیم داد. در مرحله بعد تکههای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و تمام قسمتهای مرغ را به خوبی سرخ کنید. سپس ۱ تا ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا به همراه نمک و فلفل سیاه، مرغ با حرارت ملایم بپزد.
و حالا باقالی پلو را آماده میکنیم. برنج را نسبت به نوع آن در آب خیس خواهیم کرد. سپس یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار داده و مقداری نمک داخل آب ریخته و اجازه میدهیم آب به جوش آید. بعد از به جوش آمدن برنج آن را آبکش میکنیم و میشوییم و به داخل قابلمه حاوی آب جوش میریزیم. با توجه به نسبت نوع برنج ۵ تا ۱۰ دقیقه برای آماده شدن آن صبر میکنیم. برای تست آماده شدن برنج آن را زیر دندان یا بین انگشتان باید تست کنیم. زمانی که اطراف آن نرم و داخل آن سفت بود، یعنی برنج پخته شده است، آن را باید آبکشی کنیم و باقالیها را از قبل ۵ دقیقه خواهیم جوشاند. کف روی آنها را گرفته و آبکشی کرده و به برنج اضافه میکنیم.
قابلمه مناسب روی اجاق قرار داده، مقداری روغن داخل آن ریخته و برای تهدیگ آن میتوانیم از نان یا سیب زمینی استفاده کنیم. سپس مواد ترکیبی باقالی و برنج را روی آن خواهیم ریخت. روی هر لایه برنج مقداری شوید خشک یا شوید تازه ساطوری میریزیم. تمام مواد را داخل قابلمه ریخته و روی آن را دم کنی میگذاریم، اجازه میدهیم یک ساعت دم بکشد. پس از آماده شدن میتوان برنج را با زعفران تزئین کرد و در کنار مرغ میل کرد.
سخن آخر
این غذای محبوب یکی از انواع پلوها ست در بیشتر مجالس و مهمانیها مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته است. شما هم میتوانید آن را برای دوستان و آشنایان حاضر و آماده کنید. همچنین میتوان به آن ادویههای باب سلیقه خود اضافه نمایید که این بستگی به خود شما دارد. از همراهی شما تا پاین سپاس گزاریم.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!