حتما شما هم از دسته افرادی هستید که برای تولد عزیزان خود قصد دارید که در منزل کیک تولد خانگی ساده درست کنید و به همین دلیل پیشنهاد میکنیم شما این مقاله را بخوانید. درست کردن کیک در خانه کاری بسیار راحت بوده و فقط کافی است تا شما مراحل را به درستی اجرا کنید، در آخر شما کیک مورد علاقه خودتان را پختهاید.
روش اول: تهیه کیک تولد خانگی
ابتدا مواد مورد لازم برای طرز تهیه کیک تولد خانگی را مینویسیم و سپس دستورالعمل آن را توضیح میدهیم:
مواد لازم
تخممرغ————————- 4 عدد
شکر—————————-100 گرم
آرد——————————-80 گرم
بکینگ پودر———————-1 قاشق چایخوری
کاکائو—————————-20 گرم
آبجوش ————————–2 قاشق سوپخوری
وانیل—————————–4/1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای تزیین کیک تولد خانگی
خامه صبحانه——————-130گرم
خامه قنادی———————700 گرم
شکلات————————–100 گرم
شکلات چیپسی—————-به مقدار لازم
گردو و میوه———————-به مقدار لازم
پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی عید در خانه
مراحل پخت کیک تولد خانگی
ابتدایی ترین کار برای درست کردن کیک در خانه این است که به سراغ تخممرغ ها برویم. پس سفیده و زرده تخممرغ را به روشی که خودتان بلدید جدا میکنید و با مقدار معینی آب جوش، معمولا نصف لیوان و شکر مخلوط میکنیم و هم میزنیم. برای غلیظتر شدن موادی که داریم میتوانیم شکر وانیل را به مخلوطمان اضافه کنیم.
- هم زدن سفیده تخممرغ
سفیده تخممرغ را که در ظرف دیگری گذاشته بودیم به طوری هم میزنیم که سفیده پف کند. توجه کنید مقدار پف سفیده نباید به قدری باشد که از ظرف بیرون بریزد.
- مخلوط سفیده و زرده
بعد از پف کردن سفیده باید در این مرحله آن را با زرده قاطی کنیم و بهتر است برای اینکه پف سفیده نخوابد آن را با وسیله مخصوص درست کردن کیک؛ یعنی (لیسک) هم بزنیم. اگر هم زدن را بصورت دورانی انجام دهید راحتتر است.
- مخلوط آرد، بیکینگپودر و کاکائو
در قالبی که میخواهید مخلوطهای درست شده را درآن بریزید، با کاغذ روغنی کف آنرا میپوشانیم. بیکینگپودر و آرد قنادی را پس از الک کردن باهم مخلوط کرده و بر روی مواد قبلی میریزیم. درصورتی که دوست داشته باشید مقداری کاکائو هم به مواد اضافه کنید. حالا نوبت این است که مواد را در فر با درجه دمای 175 سانتیگراد به مدت 45 الی 50 دقیقه بگذارید و منتظر آماده شدن مخلوط و کیک خود شوید.
تزئین کیک تولد خانگی
تزئین کیک تولد میتواند بصورت دلخواهی و سلیقهای باشد وهر فردی با توجه به سلیقه خود آنرا درست کند. اما روش اصولی که وجود دارد به این صورت است که باید کیک را بعد از در آوردن از فر و سرد شدن؛ (2 یا 3 لایه) برش بزنید.
خامه قنادی را با همزن مخصوص هم بزنید که حالت بگیرد و لایههای کیک را با کمپوت رقیق برای پر کردن لایههای کیک باخامه مرطوب کنید. برای اینکه خامه را در تمامی لایههای کیک قرار دهید؛ میتوانید از صفحه گردون استفاده کنید و برای زیباتر شدن شکل ظاهری کیک، شکلات را آب کرده و بر روی کیک بریزید. همچنین میوهها را برای تزئین بهتر بر روی شکلات آب شده قرار دهید. کیک شما آماده است و پس از طی کردن این مراحل و به همین راحتی، نوشجان کنید.
روش دوم: تهیه کیک تولد خانگی
برای پخت کیک تولد خانگی، پیشنهاد دیگری نیز داریم:
مواد لازم
آرد———————3 پیمانه
تخم مرغ—————4 عدد
شیر——————-1 پیمانه
کره——————–1 پیمانه
شکر——————-350گرم
نمک——————-2/1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر————1 عدد قاشق غذاخوری
وانیل مایع————-2 قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه کیک تولد وانیلی
قبل از هرچیز فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود و با کاغذ روغنی، کف قالبهایی با قطر 22 الی 25 سانت را بپوشانید. ابتدا 1 پیمانه کره را باید هم بزنیم. اگر همزن برقی دارید که باید آن را بر روی سرعت متوسط تنظیم کنید و 1 تا 2 دقیقه بگذارید تا هم بزند و در ادامه شکر را اضافه میکنیم. همچنان با همان سرعت به مدت 3 تا 5 دقیقه به همزدن ادامه میدهیم. در این جا باید 2 قاشق چایخوری وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنیم.
تخممرغ ها را باید بهصورت دانه به دانه به ظرف اضافه کنیم، به این دلیل که به خوبی با ترکیب قبلی هم بخورد. آرد را الک میکنیم و با مقدار شیری که گفته شد هم میزنیم. قبل از آن بیکینگپودر و آرد را به خوبی الک کرده و بیکینگپودر را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مخلوطی که درست کردیم را به مدت 30 دقیقه (در قالبی که چرب شده است) در فر گذاشته و صبر میکنیم تا به خوبی آماده شود. در آخرهم مانند روش قبلی کیک سرد و بیرون آورده شده از فر را باید با خامه قنادی بین لایههارا پرکنیم. شما میتوانید با برشی، کیک را به 2 قسمت تقسیم کرده و پس از پر کردن لایه اول با خامه، لایه دوم را هم بر روی لایه اولی بگذارید و آن را هم با خامه قنادی بپوشانید. مقداری گردو و میوههایی مثل توتفرنگی، موز و یا آناناس برای تزئین کیک بر روی آن بریزید.
پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی میکادو
سخن پایانی
اگر شمادر تمامی مراحلی که توضیح داده شد با عشق و علاقه حاضر به درست کردن کیک شوید، هم کیک شما خوشمزهتر میشود و هم خودتان به راحتی کیک را درست کردهاید. امیدواریم از دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم به خوبی استفاده کرده باشید.
چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0
اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز میدهد!