برای ورود به پنل فروش سازمانی لطفا روی این بنر کلیک کنید

دو روش آسان طرز تهیه کیک تولد خانگی🎂

کیک تولد خانگی
زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

حتما شما هم از دسته افرادی هستید که برای تولد عزیزان خود قصد دارید که در منزل کیک تولد خانگی ساده درست کنید و به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم شما این مقاله را بخوانید. درست کردن کیک در خانه کاری بسیار راحت بوده و فقط کافی است تا شما مراحل را به درستی اجرا کنید، در آخر شما کیک مورد علاقه خودتان را پخته­‌اید.

روش اول: تهیه کیک تولد خانگی

ابتدا مواد مورد لازم برای طرز تهیه کیک تولد خانگی را می‌­نویسیم و سپس دستورالعمل آن­ را توضیح می‌­دهیم:

مواد لازم

تخم­‌مرغ————————- 4 عدد

شکر—————————-100 گرم

آرد——————————-80 گرم

بکینگ پودر———————-1 قاشق چای­خوری

کاکائو—————————-20 گرم

آب­جوش ————————–2 قاشق سوپ­خوری

وانیل—————————–4/1 قاشق چای­خوری

مواد مورد نیاز برای تزیین کیک تولد خانگی

خامه صبحانه——————-130گرم

خامه قنادی———————700 گرم

شکلات————————–100 گرم

شکلات چیپسی—————-به مقدار لازم

گردو و میوه———————-به مقدار لازم

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی عید در خانه

عکس دو روش آسان طرز تهیه کیک تولد خانگی🎂

مراحل پخت کیک تولد خانگی

ابتدایی ترین کار برای درست کردن کیک در خانه این است که به سراغ تخم‌­مرغ ها برویم. پس سفیده و زرده تخم­‌مرغ را به روشی که خودتان بلدید جدا می­‌کنید و با مقدار معینی آب جوش، معمولا نصف لیوان و شکر مخلوط می‌­کنیم و هم می­زنیم. برای غلیظ‌­تر شدن موادی که داریم می­‌توانیم شکر وانیل را به مخلوط‌مان اضافه کنیم.

  • هم زدن سفیده تخم­‌مرغ

سفیده تخم­‌مرغ را که در ظرف دیگری گذاشته بودیم به طوری هم می­زنیم که سفیده پف کند. توجه کنید مقدار پف سفیده نباید به قدری باشد که از ظرف بیرون بریزد.

  • مخلوط سفیده و زرده

بعد از پف کردن سفیده باید در این مرحله آن­ را با زرده قاطی کنیم و بهتر است برای این­که پف سفیده نخوابد آن­­ را با وسیله مخصوص درست کردن کیک؛ یعنی (لیسک) هم بزنیم. اگر هم زدن را بصورت دورانی انجام دهید راحت­‌تر است.

  • مخلوط آرد، بیکینگ­‌پودر و کاکائو

در قالبی که می­‌خواهید مخلوط­‌های درست شده را درآن بریزید، با کاغذ روغنی کف آن­را می­‌پوشانیم. بیکینگ‌­پودر و آرد قنادی را پس از الک کردن باهم مخلوط کرده و بر روی مواد قبلی می‌­ریزیم. درصورتی که دوست داشته باشید مقداری کاکائو هم به مواد اضافه کنید. حالا نوبت این است که مواد را در فر با درجه دمای 175 سانتی­گراد به مدت 45 الی 50 دقیقه بگذارید و منتظر آماده شدن مخلوط و کیک خود شوید.

تزئین کیک تولد خانگی

تزئین کیک تولد می‌­تواند بصورت دلخواهی و سلیقه­‌ای باشد وهر فردی با توجه به سلیقه خود آن­را درست کند. اما روش اصولی که وجود دارد به این صورت است که باید کیک را بعد از در آوردن از فر و سرد شدن؛ (2 یا 3 لایه) برش بزنید.

خامه قنادی را با هم­زن مخصوص هم­ بزنید که حالت بگیرد و لایه­‌های کیک­ را با کمپوت رقیق برای پر کردن لایه­‌های کیک باخامه مرطوب کنید. برای این­که خامه را در تمامی لایه‌­های کیک قرار دهید؛ می­‌توانید از صفحه گردون استفاده کنید و برای زیبا­تر شدن شکل ظاهری کیک، شکلات را آب کرده و بر روی کیک بریزید. همچنین میوه‌­ها را برای تزئین بهتر بر روی شکلات آب­ شده قرار دهید. کیک شما آماده است و پس از طی کردن این مراحل و به همین راحتی، نوش‌­جان کنید.

روش دوم: تهیه کیک تولد خانگی

برای پخت کیک تولد خانگی، پیشنهاد دیگری نیز داریم:

مواد لازم

آرد———————3 پیمانه

تخم­ مرغ—————4 عدد

شیر——————-1 پیمانه

کره——————–1 پیمانه

شکر——————-350گرم

نمک——————-2/1 قاشق چای­خوری

بیکینگ­‌پودر————1 عدد قاشق غذا­خوری

وانیل مایع————-2 قاشق چای­خوری

مراحل طرز تهیه کیک تولد وانیلی

قبل از هرچیز فر را با دمای 180 درجه سانتی­گراد تنظیم کنید تا گرم شود و با کاغذ روغنی، کف قالب­‌هایی با قطر 22 الی 25 سانت را بپوشانید. ابتدا 1 پیمانه کره را باید هم بزنیم. اگر همزن برقی دارید که باید آن را بر روی سرعت متوسط تنظیم کنید و 1 تا 2 دقیقه بگذارید تا هم بزند و در ادامه شکر را اضافه می­‌کنیم. همچنان با همان سرعت به مدت 3 تا 5 دقیقه به همزدن ادامه می­‌دهیم. در این جا باید 2 قاشق چای­خوری وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنیم.

تخم‌­مرغ ها را باید به‌­صورت دانه به دانه به ظرف اضافه کنیم، به این دلیل که به خوبی با ترکیب قبلی هم بخورد. آرد را الک می‌­کنیم و با مقدار شیری که گفته شد هم می­زنیم. قبل از آن بیکینگ­‌پودر و آرد را به خوبی الک کرده و بیکینگ‌­پودر را هم اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مخلوطی که درست کردیم را به مدت 30 دقیقه (در قالبی که چرب شده است) در فر گذاشته و صبر می­‌کنیم تا به خوبی آماده شود. در آخرهم مانند روش قبلی کیک سرد و بیرون آورده شده از فر را باید با خامه قنادی بین لایه‌­هارا پرکنیم. شما می­‌توانید با برشی، کیک را به 2 قسمت تقسیم کرده و پس از پر کردن لایه اول با خامه، لایه دوم را هم بر روی لایه اولی بگذارید و آن را هم با خامه قنادی بپوشانید. مقداری گردو و میوه‌­هایی مثل توت­‌فرنگی­، موز و یا آناناس برای تزئین کیک بر روی آن بریزید.

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی میکادو

سخن پایانی

اگر شمادر تمامی مراحلی که توضیح داده شد با عشق و علاقه حاضر به درست کردن کیک شوید، هم کیک شما خوشمزه‌­تر می‌­شود و هم خودتان به راحتی کیک را درست کرده‌­اید. امیدواریم از دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم به خوبی استفاده کرده باشید.

چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟

برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اشتراک گذاری مطلب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
لوگو آوان مال