برای ورود به پنل فروش سازمانی لطفا روی این بنر کلیک کنید

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی

زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه

فهرست مطالب

شیرینی بهشتی، یکی از محبوب‌ترین شیرینی های ایرانی است که معمولاً در عید نوروز برای پذیرایی کردن از مهمان‌ها تهیه می‌شود. شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی می‌تواند به صورت خانگی نیز تهیه شود. پیشنهاد می‌کنیم با یادگیری طرز تهیه این شیرینی، از مهمانان خود پذیرایی کنید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای پخت شیرینی بهشتی

۴۰۰ گرم آرد قنادی

۲۰۰ گرم پودر قند

۱ قاشق چایخوری پودر هل

۱۷۰ گرم روغن جامد

۲۵ گرم روغن مایع

۱ پنس وانیل

پودر پسته به مقدار مورد نیاز

پودر کاکائو و زعفران به مقدار مورد نیاز

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه فالوده

مرحله اول:

ابتدا روغن جامد را درون یک قابلمه بریزید و با قرار دادن آن بر روی حرارت، اجازه دهید تا آب شود. سپس روغن آب شده را در یک لیوان ریخته و با قرار دادن آن در یخچال، صبر کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله دوم:

در این مرحله روغن را از یخچال خارج کرده و با قرار دادن آن در محیط آشپزخانه اجازه دهید تا با محیط هم دما شود. در این فاصله پودر قند را الک کرده و یا شکر را از طریق مخلوط کن پودر کنید.

مرحله سوم:

در این مرحله روغنی که به دمای محیط رسیده است را به پودر قند الک شده یا شکر ریز اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را با همزن برقی، مخلوط کنید. سپس وانیل را به مواد اضافه کرده و پس از آن، پودر هل و آرد الک شده را هم با سایر مواد مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

ترکیب به دست آمده را با همزن برقی مخلوط کنید و روغن مایع را به سایر مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم:

خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و برای تهیه شیرینی بهشتی با سه طعم متفاوت به یک قسمت از خمیر، زعفران دم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.

مرحله ششم:

هر قسمت از خمیر را به خوبی ورز دهید و برای خوش طعم کردن شیرینی‌ها، بسته به سلیقه خود از پودر نسکافه یا پودر زنجبیل استفاده کنید.

مرحله هفتم:

در این مرحله فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۰ درجه قرار دهید. سپس کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های رنگی را با استفاده از قیف، بر روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید.

مرحله هشتم:

پس از اینکه هر سه مدل خمیر رنگی را با حفظ فاصله، ماسوره زدید می‌توانید شیرینی‌ها را به دلخواه خود تزئین کنید و سینی را درون فر قرار دهید.

مرحله نهم:

پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، اطراف شیرینی بهشتی خانگی شما طلایی می‌شود و فرایند پخت به اتمام می‌رسد.‌ با خارج کردن سینی فر و قرار گرفتن شیرینی‌ها در دمای محیط، آن‌ها خنک و آماده مصرف می‌شوند.

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی

نکات مهم در پخت شیرینی بهشتی خانگی

برای راحت پرکردن قیف، آن را درون لیوان قرار داده و از بیرون ریخته شدن مایه شیرینی جلوگیری کنید.

به طور کلی استفاده از قیف، شکل ظاهری شیرینی را جذاب‌تر می‌کند اما بدون داشتن آن نیز می‌توان شیرینی بهشتی خانگی را تهیه نمود. تنها کافی است روغن مایع را حذف کرده و از آرد بیشتری استفاده کنید. سپس به اندازه یک گردو خمیر برداشته و با کف دو دست خود به آن شکل دهید. همچنین می‌توانید مایه را از طریق قاشق بر روی سنی قرار داده و با برش چاقو، روی خمیر را طرح دار کنید.

برای تزئین شیرینی بهشتی خانگی می‌توانید کاملاً سلیقه‌ای عمل کنید و حتی سیاه دانه را جایگزین پودر پسته کنید. طعم شیرینی‌ها نیز کاملاً سلیقه‌ای است و می‌تواند به صورت کاکائویی، زعفرانی یا حتی ساده باشد.

می‌توانید برای تهیه شیرینی بهشتی خانگی از روغن صاف قنادی استفاده کنید تا نیازی به قرار دادن روغن جامد آب شده در یخچال نداشته باشید.

پیشنهاد می‌کنیم آرد و پودر قند را قبل از استفاده کردن، ۳ بار الک کنید تا کیفیت شیرینی بهشتی خانگی خود را افزایش دهید.

میزان هم زدن روغن و پودر قند در بافت شیرینی تأثیر‌گذار است. از این رو برای ترد شدن شیرینی بهشتی، باید این دو ماده را به خوبی هم بزنید تا مخلوط به دست آمده کاملاً پوک و کرم رنگ شود.

به جهت جلوگیری از خراب شدن شکل شیرینی و وا رفتن آن، از مایعات غلیظ برای طعم دار کردن شیرینی‌ها استفاده کنید. برای مثال زعفران آب شده، باید غلظت زیادی داشته باشد تا بتواند بدون خراب شدن شکل شیرینی، طعم و رنگ آن را بهتر کند.

به طور کلی رعایت دقیق اندازه مواد، خیلی مهم است بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای تهیه شیرینی از ترازو استفاده کنید.

میزان آرد به کار رفته در تهیه شیرینی بهشتی خانگی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. مصرف آرد کم باعث پهن شدن شیرینی‌ها در داخل فر می‌شود و در مقابل مصرف آرد زیاد، شیرینی را سفت و خشک می‌کند.

به جهت جلوگیری از چسبیدن شیرینی‌ها به هم، آن‌ها را از طریق کاغذ روغنی از هم جدا کنید و سپس لایه دیگری از آن‌ها را بچینید.

در پایان توجه داشته باشید که به دلیل عدم استفاده از تخم مرغ، این شیرینی تا ۶ ماه ماندگاری دارد. بنابراین با کمک این دستور پخت و با رعایت نکات مهمی که گفته شد می‌توانید شیرینی بهشتی خوشمزه‌ای برای عید یا سایر مراسم‌های خود تهیه کنید.

چقدر این مقاله برای شما مفید بود؟

برای ثبت امتیاز روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین کسی باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اشتراک گذاری مطلب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
لوگو آوان مال